Ο δρόμος προς το «Κούγκι» είναι ο δρόμος της καταστροφής

Μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει όλα να έχουν τελειώσει και να υπάρξει συμφωνία, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

«Η χώρα δεν αντέχει να φύγει ο Ιούνιος χωρίς συμφωνία», είπε ο κ. Θεοδωράκης, καλώντας όλες τις πλευρές να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. «Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να παίζει το παιχνίδι της καθυστέρησης γιατί υπάρχουν και ατυχήματα», συμπλήρωσε.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, «η χώρα βρίσκεται σε σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα πάει δεξιά, που οδηγεί στο Κούγκι, ή αριστερά που οδηγεί στην ευρωπαϊκή πορεία».

«Και οι δύο δρόμοι είναι πολύ δύσκολοι, αλλά ο δρόμος προς το Κούγκι είναι ο δρόμος της καταστροφής», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη έχει ανάγκη την Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες έχουν ανάγκη τα ευρωπαϊκά χρήματα.

Ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως ο Πρωθυπουργός του είπε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να γίνουν και ότι ελπίζει ότι και οι εταίροι μπορούν να κάνουν κάποια βήματα προς τα πίσω».
Επανέλαβε τέλος πως εάν η κυβέρνηση φέρει μία συμφωνία που να κρατά τη χώρα στην Ευρώπη, το Ποτάμι θα την υπερψηφίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν.Παρασκευόπουλος: Στο Ρουφ η διεξαγωγή μεγάλων δικών

Δεν θα δημιουργηθεί στο παραλιακό μέτωπο, αλλά στο οικόπεδο του υπουργείου ‘Άμυνας στο Ρουφ ο χώρος για την διεξαγωγή μεγάλων δικών, ξεκαθάρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου. «Το θέμα είναι κλεισμένο για το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο καμία τροπολογία[…]

Περισσότερα »

Γκ. Σουάν: Mεγάλη πλειοψηφία τάσσεται υπέρ A. Τσίπρα

«Μεταξύ των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων υπάρχει μία μεγάλη πλειοψηφία που τάσσεται υπέρ της πολιτικής Τσίπρα» υποστηρίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η  καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Γκεζίνε Σουάν, ηγετικό στέλεχος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και δύο φορές υποψήφια πρόεδρος της Γερμανίας.  «Ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας δεν έβλεπε καμιά δυνατότητα να επιλύσει εντός[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *