Ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος… είναι στο χέρι σου

Γράφει η Μαΐρα

Παρατήρησε την παλάμη του δεξιού χεριού και θα σου αποκαλύψει ποιος είναι ο ιδανικότερος ερωτικός σύντροφος για εσένα.

Αυτήν την σημαντική αποκάλυψη την προσφέρει η γραμμή της Κεφαλής, η οποία διασχίζει την παλάμη μας ξεκινώντας από την αρχή της γραμμής της Ζωής και εκτείνεται προς τα αριστερά.  Παρακάτω θα αναλύσουμε μία-μία τις περιπτώσεις, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της γραμμής της Κεφαλής που έχουμε στην παλάμη μας.

  • Περίπτωση 1η : Όταν η γραμμή της Κεφαλής είναι ενωμένη στην αρχή της με την γραμμή της Ζωής, φανερώνει ότι είστε άνθρωπος ευαίσθητος, ανασφαλής και επιφυλακτικός.  Ως εκ τούτο ο ιδανικότερος ερωτικός σύντροφος για εσάς είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσει να σας εξασφαλίσει, ασφάλεια και ηρεμία.  Καλά τα όνειρα, αλλά καλύτερα να έχετε ένα άτομο σίγουρο και προσιτό, παρά να κυνηγάτε «άπιαστους» έρωτες.
  • Περίπτωση 2η : Όταν η γραμμή της Κεφαλής ξεκινάει ξεχωριστά από την γραμμή της Ζωής φανερώνει άτομο ανεξάρτητο με αυτοπεποίθηση.  Ο/η ερωτικός/η σύντροφος για εσάς θα πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντι σας και να μην δημιουργεί «παιχνίδια μυαλού».
  • Περίπτωση 3η : Η γραμμή της Κεφαλής να ξεκινά από τον δείκτη.  Φανερώνει έναν δυναμικό και φιλόδοξο χαρακτήρα.  Χρειάζεσαι έναν ερωτικό σύντροφο δημιουργικό και ικανό να στηρίξει τις φιλοδοξίες σας και να είναι δίπλα σας, να σας στηρίζει και να σας κατανοεί στις δύσκολες στιγμές σας.
  • Περίπτωση 4η : Εάν η γραμμή της Κεφαλής ξεκινά από τον αντίχειρα φανερώνει ότι είστε πολύ συναισθηματικό, ευαίσθητο και ρομαντικό άτομο.  Ο ιδανικότερος ερωτικός σύντροφος για εσάς είναι ένας άκρως συναισθηματικός και στοργικός άνθρωπος που να σας λέει συνεχώς πόσο σας αγαπά και πόσο σας νοιάζεται.

 πηγή: maira.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Καππάτου: Μιλήστε στο παιδί σας για την ερωτική πράξη

Της  Ιωάννα Μάζη (Από την εκπομπή Smart Magazine)… Αποτελούσε θέμα ταμπού τα παλαιότερα χρόνια η κουβέντα των γονιών με τα παιδιά στην εφηβεία όσον αφορά την σεξουαλική πράξη, την αντισύλληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σήμερα πλέον οι καιροί άλλαξαν και οι γονείς απαιτείτε να μιλήσουν στα παιδιά τους για[…]

Περισσότερα »

Ζώδια: Πλανητικό δελτίο από τις 22 έως 28 Αυγούστου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 22/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 2:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 2:40 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, στις 9:57 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 21:01[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *