“Ο λαός να ενημερωθεί για τις επιπτώσεις του μνημονίου”

Το νωρίτερο που πρέπει να γίνουν οι εκλογές είναι στις 27 Σεπτεμβρίου, επεσήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στο περιθώριο της συνάντησής του με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίο συμφώνησε ότι πρέπει να υπάρξει ένα αναλογικότερος εκλογικός νόμος.

Όπως τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, πρέπει να εξαντληθούν τα συνταγματικά περιθώρια για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τις επιπτώσεις του μνημονίου.

«Με το Ποτάμι οι πολιτικές μας διαφορές είναι αγεφύρωτες, δεν υπάρχει περίπτωση σύγκλισης», εκτίμησε ενώ, όπως είπε, η Βουλή είναι ανοιχτή και δίνεται η ευκαιρία να ψηφιστεί η αφαίρεση του μπόνους των 50 εδρών, το οποίο χαρακτήρισε «απαράδεκτο δώρο» που δίνεται στο πρώτο κόμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετωπική σύγκρουση Βούτση – Μητσοτάκη

Χαρακτηριστικά μετωπικής σύγκρουσης προσλαμβάνει η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ με αφορμή την κατάθεση εκ μέρους του Ανδρέα Λοβέρδου, απόρρητων εγγράφων που αφορούν στην πώληση οπλικών συστημάτων, στη Σαουδική Αραβία. Η ανακοίνωση της ΝΔ που έκανε λόγο για «πρωτοφανή άρνηση» του Προέδρου της Βουλήςνα επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το «σκάνδαλο Καμμένου» και[…]

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: Με την εμπιστοσύνη του λαού θα βάλουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης

«Έρχομαι σε μία εποχή όπου οι Μακεδόνες, αλλά και όλοι Έλληνες αισθάνονται πληγωμένοι. Αισθάνονται προδομένοι. Αισθάνονται ταπεινωμένοι από μία κυβέρνηση η οποία υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία εμείς καταψηφίσαμε. Πού ήταν όλοι αυτοί οι οποίοι με τόσο μεγάλη ευκολία σήμερα παριστάνουν τους υπερασπιστές της Μακεδονίας, όταν εμείς μέσα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *