Ο Πειραιάς αλλάζει και βελτιώνεται αισθητικά (pics)

Τέσσερις μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, αρχίζουν ήδη και υλοποιούνται τα πλάνα που λανσαρίστηκαν από την προεκλογική κιόλας περίοδο.
Το κέντρο της πόλης, αρχίζει να παρουσιάζει ήδη ένα διαφορετικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από το κουφάρι της  Ραλλείου, το οποίο «ντύθηκε» μ’ ένα εντυπωσιακό , τεράστιων διαστάσεων πανό, που παραπέμπει σε εικόνες από το μέλλον, με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου.
Την ίδια στιγμή, χάρη σε πρωτοβουλίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά του Προέδρου και δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ανακαινίστηκαν δύο κεντρικές πλατείες και παιδικές χαρές (πλατεία Θεμιστοκλέους και πλατεία Αγίων Αναργύρων), ενώ την ίδια στιγμή, τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που στήθηκαν σε Πασαλιμάνι, Παλαιά Κοκκινιά, Μανιάτικα και Καμίνια, στάθηκαν αφορμή να ακουστούν και πάλι παιδικά χαμόγελα στις γειτονιές του μεγάλου λιμανιού.
Ιδιαίτερη εντύπωση, προκαλούν και οι παρεμβάσεις αναφορικά με την εξωτερική εικόνα  των εργοταξίων του Mετρό, οι οποίες λειτούργησαν καταλυτικά στην βελτίωση της αισθητικής του αστικού περιβάλλοντος.

Λ.δ.Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύντομα στην κυκλοφορία η οδός Ποταμού στον Κορυδαλλό

Ολοκληρώνονται οι ασφαλτικές εργασίες στο ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού Ποταμού, στον Κορυδαλλό και αφού τοποθετηθούν οι φωτεινοί σηματοδότες θα δοθεί, την ερχόμενη εβδομάδα, στην κυκλοφορία. Στην διάρκεια των εργασιών έγινε επαναχάραξη της οδού Ποταμού, από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως, ώστε πλέον να έχει σταθερό πλάτος οδοστρώματος, […]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *