Ο Στέφανος Τσιαλής νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΚΟΑ

Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου τοποθετείται ως νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ο  Στέφανος Τσιαλής. Η ανάθεση των συγκεκριμένων καθηκόντων στον κ. Τσιαλή γίνεται μετά την ολοκλήρωση της θητείας στην ίδια θέση του Βασίλη Χριστόπουλου. Η θητεία του κ. Χριστόπουλου έληξε την Παρασκευή 9 Μαϊου 2014.

Ο κ. Τσιαλής, είχε σήμερα συνάντηση με τον κ. Παναγιωτόπουλο και κατόπιν είχε την πρώτη σύσκεψη εργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Καθηγητή της Νομικής Αθηνών κ. Θεόδωρο Φορτσάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιμάκώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής

Tης Αγγελικής Νικολοπούλου… Κλιμάκώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Η πιο πρόσφατη  κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων του Οργανισμού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή με στάσεις εργασίας από τις 12 με 3 το μεσημέρι και από τις 6 με 9 το βράδυ. Επόμενη ενέργεια, σύμφωνα[…]

Περισσότερα »

«Το Μεγάλο Κρεβάτι» στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

«Το Μεγάλο Κρεβάτι» το έργο που ξεχώρισε στο περσινό Φεστιβάλ νέων δημιουργών της Πειραματικής Σκηνής, θα παρουσιάζεται από 14 Φεβρουαρίου, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τον «Υμπύ Τύραννο».

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *