Ο Steve McCurry στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Στο ΣΤ φιλοξενείται ένα φωτογραφικό ταξίδι το οποίο θα διαρκέσει ως τις 30 Σεπτεμβρίου, χάρη στην έκθεση του Steve Mc Curry και 7 Πορτογάλων καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, έως τις 31 Ιουλίου παρουσιάζεται η έκθεση ΕΠΤΑ, ισάριθμων Πορτογάλων καλλιτεχνών, ενώ από τις 5 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται η έκθεση του Steve McCurry «Τοπία».

Οι εκθέσεις αυτές θέτουν την τέχνη της φωτογραφίας ως το πιο σημαντικό μέσο αποτύπωσης της ζωής, απαθανατίζοντας όχι μόνο αυτό που εντοπίζει ο φακός αλλά και ό,τι μπορεί να λογιστεί ως ανθρώπινη εμπειρία.

Απαθανατίζοντας τον έξω κόσμο, τους πιο παράξενους πολιτισμούς αλλά και την καθημερινότητα της δυτικής ζωής, οι φωτογραφίες αναπτύσσουν ένα διάλογο με το περιεχόμενό τους, ο οποίος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του θεατή. Οι προαναφερόμενες εκθέσεις αποτελούν ένα συναρπαστικό συνδυασμό μορφών και συναισθημάτων τον οποίο ο θεατής μπορεί να αντιληφθεί ως σύνολο ή χωριστά.

Περισσότερες πληροφορίες
Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 27
Καϊμακλί, Λευκωσία
τηλ.: +357 22456098
Email: info@zampelasart.com.cy
www.zampelasart.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου στο Κανάλι Ένα

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου…Ήρθε στο στούντιο χαμογελαστή, χαρούμενη και αισιόδοξη. Στα καλύτερα της!  Λίγες μέρες πριν την βλέπαμε στο καθημερινό σήριαλ “Ο πρίγκιπας της φωτιάς” στο Open

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *