“Παίζει” δυνατά ο Θόδωρος Πάγκαλος για Λυκόβρυση – Πεύκη

Μην τσιμπάτε, δεν πρόκειται για τον Θόδωρο Πάγκαλο, που… τα τρώει ακόμα χωρίς εμάς! Πρόκειται για τον Κωνσταντινουπολίτη οικονομολόγο κάτοικο Πεύκης Μανόλη Πάγκαλο, ο οποίος ηγείται της δημοτικής παράταξης “Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης”.

Ο συνδυασμός του Μανόλη Πάγκαλου ολοκληρώνει μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία, με πλήθος εκδηλώσεων και εξορμήσεων στις γειτονιές της περιοχής. Το αποτέλεσμα είναι η ευρεία αποδοχή των ψηφοφόρων και η δημιουργία των προϋποθέσεων, ώστε η “Ριζοσπαστική Ανατροπή” να κόψει πρώτη το νήμα το βράδυ της Κυριακής, μεταξύ έξι συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Στα θετικά της υποψηφιότητας του Μανόλη Πάγκαλου, εκτός από την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού, καθώς και το καλύτερο ψηφοδέλτιο της τοπικής κοινωνίας, το οποίο εγγυάται την ανανέωση, την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα στη διοίκηση του Δήμου.

Μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στην Πεύκη, η τελευταία ανοιχτή εκδήλωση της “Ριζοσπαστικής Ανατροπής” είναι η ομιλία του Μανόλη Πάγκαλου, την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 8:30 μμ στην πλατεία Ηρώων της Λυκόβρυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *