Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στην Αθήνα

Σε συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο αυριανό συλλαλητήριο καλεί η ΟΛΜΕ, ενώ τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει ήδη οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών φοιτητές και μαθητές.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για το «Νέο Σχολείο», την Τράπεζα Θεμάτων, τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση. Να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα οι μαθητές έχουν μπει στον χορό των κινητοποιήσεων με καταλήψεις σχολείων και πορείες σε όλη την χώρα. Την Τρίτη, 364 σχολεία τελούσαν υπό κατάληψη, από 500 που ήταν -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Παιδείας- τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα κινητοποιήσεων.

 Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις δύο μετά το μεσημέρι, ενώ οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια. Σε ότι αφορά στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΚΠΑ, αναμένεται να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΡ: Έλεγχος των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών σταθμών

Στον έλεγχο των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας για το κατά πόσο πληρούν τις προϋποθέσεις για τις άδειες που έχουν λάβει θα προχωρήσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Περισσότερα »

Πάνω από 160.000 οικογένειες πήραν δωρεάν τρόφιμα

Περισσότερες από 160.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οπως σημειώνει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βάσει των στοιχείων τα άπορα άτομα που μπόρεσαν να υπαχθούν στο πρόγραμμα ξεπέρασαν τα 100.000 και οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *