Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 νομικών προσώπων

Ολιγοήμερη παράταση θα δοθεί τελικά στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων που λήγει σήμερα, όπως ανακοίνωσε στο «Σκάι» Τρύφων Αλεξιάδης αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για θέματα εσόδων, επειδή προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο σύστημα taxisnet. 

Το Taxisnet έχει πέσει από χθες το μεσημέρι με τις φορολογικές δηλώσεις των νομικών προσώπων που λήγει η προθεσμία σήμερα να μη μπορούν να υποβληθούν λόγω του προβλήματος.

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι μεγάλο, αφού τα νομικά πρόσωπα άφησαν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν το νέο ενιαίο έντυπο «Ν» και αυτό γιατί την επόμενη ημέρα θα πρέπει να πληρώσουν την α δόση του φόρου που θα προκύψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα στη συνάντηση με την Τρόικα

Νέα συνάντηση με την Τρόικα θα έχει την Κυριακή το απόγευμα το οικονομικό επιτελείο. Για δύσκολη μάχη και με πολλά θέματα ανοιχτά κάνει λόγο, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν τα όπλα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *