Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 νομικών προσώπων

Ολιγοήμερη παράταση θα δοθεί τελικά στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων που λήγει σήμερα, όπως ανακοίνωσε στο «Σκάι» Τρύφων Αλεξιάδης αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για θέματα εσόδων, επειδή προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο σύστημα taxisnet. 

Το Taxisnet έχει πέσει από χθες το μεσημέρι με τις φορολογικές δηλώσεις των νομικών προσώπων που λήγει η προθεσμία σήμερα να μη μπορούν να υποβληθούν λόγω του προβλήματος.

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι μεγάλο, αφού τα νομικά πρόσωπα άφησαν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν το νέο ενιαίο έντυπο «Ν» και αυτό γιατί την επόμενη ημέρα θα πρέπει να πληρώσουν την α δόση του φόρου που θα προκύψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προϋπολογισμός: Οι αποκλίσεις στους φόρους δεν φρέναραν το πλεόνασμα

Η μετάθεση της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ συνέβαλε στην «τρύπα» 1,7 δισ. ευρώ των δημοσίων εσόδων στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017, ωστόσο δεν επέδρασε στο πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε 3,5 δισ. ευρώ, λόγω της μεγάλης συγκράτησης των δημοσίων δαπανών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή[…]

Περισσότερα »

Στο 23,1% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο, ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (23,3%) και κατά 1,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015 (24,7%), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat. Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την ανεργία, τόσο στο συνολικό ποσοστό, όσο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *