Παρέμβαση του πρωθυπουργού για το Ελληνικό Φεστιβάλ

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στον κοινωνικό ιστότοπο Τwitter ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι στη συνάντηση που είχε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ την Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές του φεστιβάλ. 

Σημειώνει επίσης ότι ο Γιαν Φαμπρ και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε σε μηνύματα στο Twitter: “Παρακολουθώ τη συζήτηση για την φυσιογνωμία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Είναι ευπρόσδεκτη. Στη χτεσινή συνάντηση με τον Γιάν Φάμπρ τόνισα την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές του φεστιβάλ. Ο Γ. Φάμπρ και ο Υπουργός Πολιτισμού συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κύπρο ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο των χωρών του ευρωπαϊκού νότου

Οι περιφερειακές εξελίξεις, το μεταναστευτικό, η ενέργεια, η μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης και το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της Ε.Ε. (2021-2027) θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών της 5ης Συνόδου των ευρωπαικών χωρών του Νότου (Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία,Ιταλία, Κύπρος, Μάλτα), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Λευκωσία με τη συμμετοχή του[…]

Περισσότερα »

Ο Κώστας Καραγκούνης νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης, είναι ο νέος εκπ.  Τύπου της ΝΔ, ο οποίος ορίστηκε με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Δ. Θ. Πειραιά: Εντυπωσιακή έναρξη για τον “Χορό της Φωτιάς” – 13 Νοεμβρίου 2019 Εξαρθρώθηκε μεγάλο δίκτυο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *