Παρουσιάστρια με εκατομμύρια στη λίστα Μποργιανς

Να μετατρέψουν την αρχική άρνηση σε… εξομολόγηση αδήλωτου χρήματος από τα χείλη του ιερέα μεγαλοκαταθέτη της UBS φαίνεται πως κατάφεραν οι οικονομικοί εισαγγελείς που συνεχίζουν να κάνουν αγώνα δρόμου στο κυνήγι της φοροδιαφυγής μέσω της περίφημης λίστας Βεστφαλίας- Ρηνανίας.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Αθανασίου, Δραγάτσης και Τουλουπάκη, πέραν των άλλων προσώπων έφεραν (όπως αποκάλυψε το Capital.gr) απέναντίτους και τον ιερέα με τις 450.000 ευρώ σε λογαριασμό της UBS, αφού ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν ως ύποπτοι για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Η αρχική θέση του ιερέα που είναι εφημέριος μεγάλου ναού της Αττικής, ήταν απολύτως αρνητική απέναντι στους εισαγγελείς, λέγοντας πως μπορεί να δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά σύντομα άλλαξε στάση και προέβη σε “εξομολόγηση” , όταν παρέλαβε το έγγραφο με το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων του της τελευταίας 15ετίας που επ ουδενί δεν κάλυπταν το ποσό.

Σταρ μεγάλου με μεσαίου βεληνεκούς

Μεταξύ των προσώπων πάντως που εντοπίστηκαν από τις τελευταίες τακτοποιήσεις της λίστας Μπόργιανς είναι :
-Γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεγάλης εμβέλειας με ποσά που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
-Τραγουδίστρια εγνωσμένης αξίας και επιτυχιών στο λεγόμενο ποιοτικό τραγούδι με σχεδόν 300.000 ευρώ.
-Εικαστικός με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι κλήσεις των οικονομικών εισαγγελέων αφορούν τα “ευρήματα” από την έφοδο στη UBS, τον περασμένο Δεκέμβριο, τα οποία “έδεσαν” με τα στοιχεία που περιέχει η λίστα Ρηνανίας – Βεστφαλίας με τους 10.588 κωδικούς Ελλήνων καταθετών.

Νίκος Μπαρδούνιας

Νίκος Μπαρδούνιας

Νίκος Μπαρδούνιας

Latest posts by Νίκος Μπαρδούνιας (see all)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυσπιστία στις χώρες της Ν/A Ευρώπης για το ευρώ

Η δημοσιονομική κρίση και ιδίως η κρίση στην Ελλάδα ανέδειξαν τις αδυναμίες της Ευρωζώνης. Για να αποφευχθούν τα δυσοίωνα σενάρια επανεξετάζεται η λειτουργία της αλλά και η ένταξη σε αυτήν χωρών της ΝΑ Ευρώπης. Η Συνθήκη της ΕΕ προβλέπει ότι η Κομισιόν και η ΕΚΤ κάθε δυο χρόνια ελέγχουν την[…]

Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις… Με τρία ζητήματα ανοιχτά

• Σημαντική πρόοδος σε ένα ισορροπημένο δημοσιονομικό πακέτομετά το πρόγραμμα και σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις • Κυβερνητικός παράγοντας χαρακτήρισε ως «ασήμαντο» το δημοσιονομικό κενό για το 2018 Καταγράφηκε σημαντική πρόοδος σε ένα ισορροπημένο δημοσιονομικό πακέτο μετά το πρόγραμμα και σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως στον χρηματοπιστωτικό τομέα, σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, μετά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *