Παρουσιάστρια με εκατομμύρια στη λίστα Μποργιανς

Να μετατρέψουν την αρχική άρνηση σε… εξομολόγηση αδήλωτου χρήματος από τα χείλη του ιερέα μεγαλοκαταθέτη της UBS φαίνεται πως κατάφεραν οι οικονομικοί εισαγγελείς που συνεχίζουν να κάνουν αγώνα δρόμου στο κυνήγι της φοροδιαφυγής μέσω της περίφημης λίστας Βεστφαλίας- Ρηνανίας.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Αθανασίου, Δραγάτσης και Τουλουπάκη, πέραν των άλλων προσώπων έφεραν (όπως αποκάλυψε το Capital.gr) απέναντίτους και τον ιερέα με τις 450.000 ευρώ σε λογαριασμό της UBS, αφού ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν ως ύποπτοι για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Η αρχική θέση του ιερέα που είναι εφημέριος μεγάλου ναού της Αττικής, ήταν απολύτως αρνητική απέναντι στους εισαγγελείς, λέγοντας πως μπορεί να δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά σύντομα άλλαξε στάση και προέβη σε “εξομολόγηση” , όταν παρέλαβε το έγγραφο με το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων του της τελευταίας 15ετίας που επ ουδενί δεν κάλυπταν το ποσό.

Σταρ μεγάλου με μεσαίου βεληνεκούς

Μεταξύ των προσώπων πάντως που εντοπίστηκαν από τις τελευταίες τακτοποιήσεις της λίστας Μπόργιανς είναι :
-Γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεγάλης εμβέλειας με ποσά που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
-Τραγουδίστρια εγνωσμένης αξίας και επιτυχιών στο λεγόμενο ποιοτικό τραγούδι με σχεδόν 300.000 ευρώ.
-Εικαστικός με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι κλήσεις των οικονομικών εισαγγελέων αφορούν τα “ευρήματα” από την έφοδο στη UBS, τον περασμένο Δεκέμβριο, τα οποία “έδεσαν” με τα στοιχεία που περιέχει η λίστα Ρηνανίας – Βεστφαλίας με τους 10.588 κωδικούς Ελλήνων καταθετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπλοκάρεται και το έργο επέκτασης του Προβλήτα Κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά

Απέρριψε η ολομέλεια της επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας την αίτηση του ΟΛΠ που ζητούσε να ανασταλεί η απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών η οποία αφορούσε το ζήτημα της σύμβασης της επέκτασης του επιβατικού λιμένα του Πειραιά, που είχε δρομολογηθεί για τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων (νότια ζώνη) του ΟΛΠ,[…]

Περισσότερα »

“Θα μείνουν εκτός του εξωδικαστικού μηχανισμού χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

«Σημαντικό σχέδιο νόμου, το οποίο αναμένει εναγωνίως ολόκληρη η αγορά» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο διευθυντής της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Αντώνης Μέγκουλης, μιλώντας απόψε στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το εν λόγω σχέδιο νόμου. Ωστόσο, η ΕΣΕΕ προειδοποιεί πως μπορεί να μείνουν εκτός του εξωδικαστικού[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *