Π. Πειραιά: Σύσκεψη για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό

Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό στο πλαίσιο της διαβούλευσης του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Μετέχουν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης καθώς και  οι δήμαρχοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Ρέντη, Κορυδαλλού, Περάματος, εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ και του ΟΛΠ.  Εν τω μεταξύ ξεκινά από σήμερα η καταβολή των πρώτων επιδομάτων στους πλημμυροπαθείς ύψους 587 ευρώ από τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας μέσω των 6 δήμων που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Θα δοθούν συνολικά 304.667 ευρώ. Με κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς που επλήγησαν από τις πλημμύρες συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά . Ο  κος Μώραλης τους ενημέρωσε για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται ενώ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει ένα σαφές και ολοκληρωμένο σχέδιο για τα θέματα που αφορούν συνολικά την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Β. Μιχαλολιάκος στους επιχειρηματίες εστίασης του Μικρολίμανου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με επιχειρηματίες εστίασης του Μικρολίμανου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πειραιά κ. Γιάννης Τσάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πειραιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η πόλη μας, μετά από πάρα πολλά χρόνια, από την εποχή του Σκυλίτση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *