Πιάνει δουλειά η επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία

Την πρώτη της συνεδρίαση κάνει τη Δευτέρα, η επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία, στο κτίριο του υπουργείου, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

H εν λόγω επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν 36 εκπρόσωποι των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης, είναι η δεύτερη, μετά την επιτροπή διαλόγου της επιτροπής Mορφωτικών Yποθέσεων της Βουλής, που αρχίζει τις διαδικασίες διαλόγου.
Οι άλλοι δύο φορείς που θα λειτουργήσουν παράλληλα στο διάλογο, είναι το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ωστόσο, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσεις για τη λειτουργία τους στην όλη διαδικασία του εθνικού διαλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΝΟ: Ζητά εξόφληση των δεδουλευμένων σε πληρώματα

Την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων στα πληρώματα τεσσάρων ακτοπλοϊκών εταιρειών ζητεί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), προειδοποιώντας με δυναμικές κινητοποιήσεις. Ειδικότερα η επιστολή της ΠΝΟ απευθύνεται στις εταιρείες NEL LINES, ΑΝΕΚ LINES, VENTURIS SEA LINES και LANE LINES. Στο μεταξύ, με σημερινή της ανακοίνωση και η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού[…]

Περισσότερα »

Τουρισμός: Αισιοδοξία του WTTC για την Ελλάδα

Κάτι περισσότερο από αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις του Παγκόσμιου Συμβουλίου για τον Τουρισμό και τα Ταξίδια (WTTC) για την Ελλάδα, καθώς στην έκθεσή του για τη χώρα μας αναφέρει ότι αναμένεται ένα μεγάλο άλμα του ελληνικού τουρισμού μέσα στην επόμενη δεκαετία. Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις αυτές του WTTC για την Ελλάδα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *