Ποσειδώνια: Στην ναυτιλιακή έκθεση Transtec 2014 στην Αγ. Πετρούπολη

Οι Εκθέσεις Ποσειδώνια, διοργανωτές του Posidonia Sea Tourism Forum στην Αθήνα κάθε δύο χρόνια, διοργανώνουν συνεδρία για την κρουαζιέρα κατά την διάρκεια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης TRANSTEC 2014, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Ποσειδώνια, έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με τις Transtec Neva Exhibitions και Dolphin Exhibitions, διοργανωτές των διεθνών ναυτιλιακών εκθέσεων TRANSTEC και NEVA που πραγματοποιούνται στην Αγία Πετρούπολη από το 1990, ανέλαβαν τον προγραμματισμό της συνεδρίας The Baltic and the Black Sea – the main directions for the development of the cruise market in Russia and Eastern Europeπου θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία και ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Ρωσία και γενικότερα στην Ανατολική Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Τα Ποσειδώνια έθεσαν τη συνεδρία αυτή στην Αγία Πετρούπολη για την κρουαζιέρα υπό την αιγίδα τους και ως CLIA Executive Partner είναι υπεύθυνα για την διαμόρφωση του προγράμματος αλλά και την συμμετοχή των εκπροσώπων της διεθνούς βιομηχανίας κρουαζιέρας στο συνέδριο. Η συνεδρία έχει την υποστήριξη της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας (Russian Union of Travel Industry) και του Συνδέσμου Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg Association of Passenger Shipowners).

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κρατικοί οργανισμοί της Ρωσίας, μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας και προορισμοί, λιμάνια και σημαντικοί φορείς της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, με σκοπό να εξετάσουν με ποιο τρόπο οι χώρες της περιοχής θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις εθνικές τους οικονομίες προσελκύοντας τουρισμό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και να ενθαρρύνουν την διεθνή συνεργασία όλων των φορέων με σκοπό την αξιοποίηση νέων επενδυτικών ευκαιριών στις περιοχές της Βαλτικής, της Κασπίας θάλασσας και της Μαύρης Θάλασσας.

Η Transtec 2014 διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ρωσικού Υπουργείου Μεταφορών.

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Posidonia Sea Tourism Forum:

Το 3ο Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται στις 26-27 Μαΐου 2015, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το Posidonia Sea Tourism Forum που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια έχει εδραιωθεί ως κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα για τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας και yachting, κυβερνητικούς και τουριστικούς φορείς, ρυθμιστικές αρχές, λιμάνια και προορισμούς από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. Η έκθεση δίνει την δυνατότητα σε προορισμούς και παροχείς υπηρεσιών να έρθουν σε άμεση επαφή με τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας και yachting.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέτρα «φωτιά» πρέπει να προωθήσει η νέα κυβέρνηση

Του Νίκου Μπαρδούνια… Μπορεί η αγωνία των υποψηφίων προς υπουργοποίηση να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, όμως όσοι επιλεγούν να βγάλουν τα «κάστανα από την φωτιά» θα πρέπει να ξέρουν ότι οι πανηγυρισμοί ( για την υπουργοποίησή τους) θα έχουν μικρή διάρκεια. Και τούτο διότι, ήδη, καταγράφονται σημαντικές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα και[…]

Περισσότερα »

HELMEPA: Έκθεση «Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες»

H Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος-HELMEPA παρουσίασε τη νέα Έκθεση της «Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» στην αίθουσα τελετών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Ο Πρόεδρος του ΔΣ της HELMEPA,Δρ. Ι. Κούστας, ανέφερε ότι η εκστρατεία ξεκινάει από τον Πειραιά, την καρδιά της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, και θα επισκεφθεί ακόμη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *