Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Να δείξουν κατανόηση σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων τις ερχόμενες ημέρες ζητά από τους κατοίκους του Πειραιά με ανακοίνωσή του ο Δήμος καθώς θα σημειωθούν δυσλειτουργίες στα δρομολόγια των απορριμματοφόρων γεγονός που οφείλεται στην επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος μεταξύ άλλων τονίζει ότι:

«Λόγω του γεγονότος ότι ο ΧΥΤΑ στη Φυλή είναι από χθες κλειστός εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, τα απορριμματοφόρα του Δήμου δεν μπορούν να εισέλθουν στο ΧΥΤΑ για να αδειάσουν τα απορρίμματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην διεξάγεται ομαλά η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Πειραιά, όπως και στους άλλους Δήμους του Λεκανοπεδίου, γεγονός για το οποίο δεν ευθύνεται η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν κατανόηση για τη μη ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Πειραιάς έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και ενεργό πολίτη”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης με αφορμή την απώλεια του δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Ο Πειραιάς έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και άνθρωπο, έναν ενεργό πολίτη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας. Χάσαμε έναν καλό φίλο και συναγωνιστή στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, έναν άνθρωπο[…]

Περισσότερα »

Ο Χρ. Αγραπίδης απαντάει για την πληρωμή του δανείου στην τράπεζα Merrill Lynch

Σε δήλωσή του  ο πρώην δήμαρχος Πειραιά και νυν Αντιδήμαρχος Χρ. Αγραπίδης απαντάει για την πληρωμή του δανείου στην τράπεζα Merrill Lynch συγκεκριμένα:  Τις τελευταίες ημέρες, σε ορισμένες ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης και κοινωνικών δικτύων διατυπώνονται και διαδίδονται υπαινιγμοί και αιτιάσεις αντικειμενικώς πρόσφορες να προκαλέσουν σύγχυση, να παραπλανήσουν το αναγνωστικό κοινό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *