Προσφορά υποδημάτων σε άπορες οικογένειες του Πειραιά

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Γιάννη Βοϊδονικόλα, σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και τους “Εθελοντές του Κόσμου”, 103 άπορες οικογένειες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας,  παρέλαβαν υποδήματα της εταιρείας TOMS, μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Η προσφορά και η διανομή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, ενώ επιλέγησαν οικογένειες που πληρούσαν συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε: «Οι Δημοτικές Κοινότητες οφείλουν από την πλευρά τους να υλοποιούν κοινωνικές δράσεις επ΄ ωφελεία των αδύναμων οικονομικά δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβα την πρωτοβουλία να προσφέρουμε στους πολίτες της Κοινότητάς μας υποδήματα από την εταιρεία TOMS. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική προσφορά καθώς και την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και τους “Εθελοντές του Κόσμου” για τη σημαντική συμβολή τους. Δεν σταματάμε εδώ καθώς σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις δράσεις μας, έτσι ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε περισσότερο τις άπορες οικογένειες της Κοινότητάς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Συνεργασία με στελέχη της UNICEF για το προσφυγικό

Στην Ε1 Πύλη του λιμανιού του Πειραιά, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, υπεύθυνος συντονισμού εκ μέρους του Δήμου για τους πρόσφυγες ο οποίος είχε συνεργασίες με στελέχη της UNICEF που συνόδευαν κινητό συνεργείο καταγραφής των προβλημάτων στα παιδιά των προσφύγων.[…]

Περισσότερα »

Ιστορικός περίπατος… Στα ίχνη του βομβαρδισμού του Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχοντας στις δράσεις για τους  εορτασμούς της Απελευθέρωσης της Αθήνας (12 Οκτωβρίου 1944) οργανώνει έναν ιστορικό περίπατο. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, με αφετηρία την είσοδο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, η ιστορικός και Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου κα Ευαγγελία Μπαφούνη, ακολουθεί τα ίχνη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *