Προσφορά υποδημάτων σε άπορες οικογένειες του Πειραιά

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Γιάννη Βοϊδονικόλα, σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και τους “Εθελοντές του Κόσμου”, 103 άπορες οικογένειες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας,  παρέλαβαν υποδήματα της εταιρείας TOMS, μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Η προσφορά και η διανομή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, ενώ επιλέγησαν οικογένειες που πληρούσαν συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε: «Οι Δημοτικές Κοινότητες οφείλουν από την πλευρά τους να υλοποιούν κοινωνικές δράσεις επ΄ ωφελεία των αδύναμων οικονομικά δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβα την πρωτοβουλία να προσφέρουμε στους πολίτες της Κοινότητάς μας υποδήματα από την εταιρεία TOMS. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική προσφορά καθώς και την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και τους “Εθελοντές του Κόσμου” για τη σημαντική συμβολή τους. Δεν σταματάμε εδώ καθώς σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις δράσεις μας, έτσι ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε περισσότερο τις άπορες οικογένειες της Κοινότητάς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Γ. Γαβρίλη σε Ερώτηση για ΚΕΛ Ψυττάλειας

Με αφορμή την κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη για τη μεταφορά λυμάτων από την Ανατολική Αττική στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στη Ψυττάλεια ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αν κάποιοι αμφιβάλλουν, ακόμη, για τα όρια της παλαιοκομματικής νοοτροπίας και πρακτικής[…]

Περισσότερα »

Παρουσιάζεται το «1ο PIRAEUS SPORTS CAMP»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για το «1ο Piraeus SportsCamp», αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 13:00, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29, Παλαιό Ταχυδρομείο). Το «1ο Piraeus Sports Camp» απευθύνεται σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και γίνεται σε συνεργασία με την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *