Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής σε σχολεία Δήμων του Πειραιά

Ξεκίνησε την Τετάρτη 30/9, το πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής σε δημοτικά σχολεία Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που έχει γίνει από το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Πειραιά & Νήσων στο πρώτο στάδιο θα πραγματοποιούνται τρεις επισκέψεις σε σχολεία κάθε εβδομάδα.

Σε κάθε επίσκεψη θα γίνεται εξέταση των παιδιών και θα διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια για την στοματική υγεία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο Ειδικά Σχολεία, τα οποία θα περιληφθούν όλα στο φετινό πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι στην υλοποίηση του Προγράμματος Προαγωγής Υγείας συμμετέχουν σε πολλές από τις επισκέψεις στα σχολεία εθελοντές οδοντίατροι, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Ευαισθητοποίηση των μικρών Πειραιωτών για το περιβάλλον

Η  Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά  σε συνεργασία με το WWF Ελλάς,  συνεχίζουν και φέτος την ευαισθητοποίηση των μικρών Πειραιωτών για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω του προγράμματος «Καλύτερη Ζωή» με θέμα: «Tα μικρά σποράκια στον αρωματικό κήπο». Στη δράση  θα  συμμετέχουν τα προνήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, τα οποία[…]

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: Καθοριστικός ο ρόλος των Περιφερειών

Συναντήσεις με υποψήφιους περιφερειάρχες είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους εκφράσει την πλήρη στήριξή του ενόψει της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *