Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο σεξ

Για τους άνδρες Κριούς το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σπάνια επιλέγουν προσεκτικά την ερωτική τους σύντροφο. Στην αρχή της σχέσης είναι παθιασμένος και φλογερός, σιγά – σιγά καταλαγιάζει αυτό το πάθος. Ειδικά από την στιγμή που επαναλαμβάνει τα ίδια χάνει την φαντασία του και πέφτει στην ρουτίνα. Φροντίστε λοιπόν να του προσφέρεται συνέχεια καινούριες ερωτικές εμπειρίες, πάντα με διακριτικό τρόπο.

Η γυναίκα Κριός είναι σίγουρο ότι θα σας εξοντώσει σωματικά. Της αρέσει το έντονο και ακόρεστο σεξ, θέλει την άγρια και σκληρή σεξουαλική συμπεριφορά του ερωτικού της συντρόφου. Δεν την ελκύει η ιδέα των πολλών προκαταρκτικών παιχνιδιών. Είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε «ανώδυνη» ιδιαιτερότητα της προτείνεται.

Ο άντρας Ταύρος θεωρείται από τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Δεν έχει περίεργες απαιτήσεις, ούτε περιμένει από εσάς ακραία πάθη. Δεν είναι διαθέσιμος για καινούριες στάσεις και νοοτροπίες. Δεν είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί σεξουαλικά και εάν εσείς του το ζητήσετε, δεν θα σας θεωρήσει κατάλληλο σεξουαλικά σύντροφο. Είναι από τα λίγα ζώδια που δεν εκφράζονται λεκτικά στο σεξ. Προτιμά τις πράξεις από τα λόγια!!!

Η γυναίκα Ταύρος αντιπαθεί τις βίαιες και περίεργες σεξουαλικά κινήσεις. Δεν είναι δύσκολη, αρκεί να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Χαμηλά και διακριτικά φώτα, ρομαντική μουσική και κρεβάτι στρωμένο με μεταξωτά σεντόνια συνθέτουν την τέλεια ερωτική φωλιά.

 

O άντρας Δίδυμος έχει μια απίστευτη δυνατότητα να ξεχωρίζει την σεξουαλική σχέση από την αγάπη. Είναι σύμφωνος των σεξουαλικών τριγώνων. Το φυσιολογικό και κλασικό σεξ είναι βαρετό για τον Δίδυμο. Έχει πάρα πολλές ερωτικές φαντασιώσεις γι’ αυτό και η σεξουαλική του δραστηριότητα βρίσκεται πάνω από όλα στο μυαλό του. Δοκιμάζει και πειραματίζεται σε όλα μόνο και μόνο για να αποκτήσει εμπειρίες.

Η γυναίκα Δίδυμος στην προσπάθεια της να αντλήσει εμπειρίες και ικανοποίηση, ενδίδει εύκολα σε ιδιαιτερότητες του συντρόφου της. Δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του κορμιού της γιατί ενεργεί με μια τάση αυτοπροστασίας. Προτιμά λοιπόν να ζει μονίμως τον έρωτα στην φαντασία της και η ρεαλιστική μεταφορά στο κρεβάτι να είναι απογοητευτική.

Ο άντρας Καρκίνος δεν υποκύπτει σε σχέσεις μιας νύχτας. Είναι συντηρητικός και επιφυλακτικός μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς θέλει η σύντροφος του. Είναι μαέστρος στα προκαταρκτικά και στη γυναικεία ανατομία. Διεγείρετε από τα μεγάλα στήθη και είναι η μόνη ιδιαιτερότητα τους.

 Η γυναίκα Καρκίνος δεν μπορεί να αφεθεί στο σώμα εάν δεν νιώσει πλήρως ικανοποιημένη και ψυχικά. Είναι τρυφερή, στοργική και αρκετά κλασική στην σεξουαλική της συμπεριφορά. Διεγείρεται από το μυαλό και τα έντονα ερωτικά συναισθήματα. Είναι κτητική και απαιτητική και γι’ αυτό ενδίδει σε ιδιαιτερότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλο συγχωρώ και άλλο ανέχομαι μέσα στην σχέση

Γράφει η Μαΐρα… «Τα σφάλματα είναι ανθρώπινα, η συγχώρεση είναι θεική».  Η διαφορά του συγχωρώ με το ανέχομαι είναι: συγχωρώ, υποσυνείδητα σημαίνει, κατανοώ το λάθος σου, όμως δεν είμαι πρόθυμος να το δεχτώ, ενώ ανέχομαι, σημαίνει ότι φοβάμαι να μην σε χάσω και σου δίνω περιθώρια. Η συγχώρεση προς τον[…]

Περισσότερα »

Μήπως τα όνειρα μας είναι μηνύματα μελλοντικών εξελίξεων;

Γράφει η Μαΐρα… Απλά ονειρευόμαστε ή βλέπουμε το μέλλον μέσα από τα όνειρα μας; Τα περισσότερα όνειρα μας είναι πηγή πληροφόρησης για την ζωή μας. Μας δίνουν μηνύματα για το τι θα συμβεί ή πως πρέπει να χειριστούμε μια υπόθεση μας, αρκεί να ξέρουμε να τα ερμηνεύουμε σωστά! Εάν δυσκολεύεστε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *