Πότε η συσκευή μου θα λάβει το Android 7.0 Nougat;

Το Android 7.0 Nougat, μόλις έφθασε το τελικό στάδιο ανάπτυξης. Επομένως, το άμεσο ερώτημα που θέτει ένα μεγάλο μέρος χρηστών, είναι πότε αυτή η έκδοση θα καταφθάσει στις συσκευές μας.

Όπως είναι φυσικό, η σειρά συσκευών Nexus, θα είναι η πρώτη η οποία θα αναβαθμιστεί σε αυτήν την έκδοση, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι για τους υπόλοιπους κατασκευαστές της αγοράς. Δεν θα αποτελεί έκπληξη, η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat να γίνει σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φθάσει ακόμη και μερικούς μήνες. Παράλληλα, δεν έχουν δημοσιευθεί τα επίσημα χρονοδιαγράμματα των κατασκευαστών, με αποτέλεσμα οι γνώσεις μας να είναι πολύ περιορισμένες και να βασιζόμαστε μόνο σε εικασίες.

Παρατηρώντας τη στρατηγική διάθεσης των ενημερώσεων από παλαιότερες εκδόσεις του Android και σε συνδυασμό με ορισμένους άλλους παράγοντες, το phonearena καταλήγει σε ορισμένες ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις: Αρχικά, ότι η Motorola είναι η πιο γρήγορη στη διάθεση των ενημερώσεων στη flagship σειρά συσκευών. Η Sony, παρουσιάζει αρκετές καθυστερήσεις και θεωρείται ως η λιγότερο αξιόπιστη εταιρεία στην αναβάθμιση των συσκευών. Οι Samsung, LG και HTC κατάφεραν να διαχειριστούν μια σημαντική αναβάθμιση μέσα σε διάστημα δυο μηνών, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις για το Android 7.0. Επιπροσθέτως, η Samsung ήταν η εταιρεία που αναβάθμισε το flagship της τα προηγούμενα χρόνια με αρκετή καθυστέρηση (Kitkat), έχει όμως βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Τι θα συμβεί λοιπόν με την Nougat;

Με δεδομένη την υπόσχεση της Google να κάνει επισήμως διαθέσιμη την Nougat μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2016, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, ίσως σημαίνει ότι φέτος θα δούμε κυκλοφορίες σημαντικά νωρίτερα. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει το phonearena είναι:
Η flagship σειρά συσκευών της Motorola πιθανόν να λάβει την Android Nougat τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου.
Η flagship σειρά συσκευών της Samsung πιθανόν να λάβει την Android Nougat τον Ιανουάριο του 2017.
Η flagship σειρά συσκευών της LG πιθανόν να λάβει την Android Nougat τον Φεβρουάριου του 2017.
Η flagship σειρά συσκευών της Sony πιθανόν να λάβει την Android Nougat τον Απρίλιο του 2017.
Η flagship σειρά συσκευών της HTC πιθανόν να λάβει την Android Nougat τον Δεκέμβριο του 2017.

πηγή: myphone.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobox: Η εφαρμογή του Ευρωκοινοβουλίου για smartphones και tablets

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσιάζει την πρώτη του εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για ταμπλέτες. Είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος ενημέρωσης για το ίδιο το ΕΚ και την ΕΕ  και είναι φτιαγμένο γύρω από την ιδέα “κουτιών” μέσα στα οποία ο χρήστης βρίσκει ή βάζει πληροφορίες, άρθρα, εικόνες και βίντεο για την Ε.Ε.[…]

Περισσότερα »

Πινακίδα χακαρίστηκε και έδειχνε… πορνό βίντεο

Φανταστείτε αυτό: είστε κολλημένοι στην κίνηση και ξαφνικά μία γιγαντιαία πινακίδα ξεκινά να παίζει πορνό! Αυτό συνέβη στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Μία γιγαντιαία πινακίδα που προορίζονταν για την εμφάνιση διαφημιστικών βίντεο στο Jalan Prapanca, Kebayoran Baru, Νότια Τζακάρτα, προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους που είχαν κολλήσει στην κίνηση το απόγευμα της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *