Π. Καμμένος: Αν πέσει η κυβέρνηση δεν θα υπάρχει ελπίδα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του στην ολομέλεια, είπε ότι εάν αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη.

Είναι, απολύτως ξεκάθαρο, συνέχισε, ότι η «τάξη» της νέας τάξης πραγμάτων και κύκλοι στην Γερμανία με επικεφαλής τον Σόϊμπλε, θέλουν η Ελλάδα  να αποτελέσει το παράδειγμα της επικυριαρχίας τους. Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συμφωνία αυτή είναι προϊόν εκβιασμού και πραξικοπήματος, ενώ την χαρακτήρισε και συνθηκολόγηση.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι «βρισκόμαστε υπό εκβιασμό», αναγνώρισε ότι πολλοί βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν «κατά της συνείδησής τους», υπογράμμισε, όμως, ότι ταυτόχρονα καλούνται να αποδείξουν πως υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας: Το δικό μας σχέδιο είναι όλοι μαζί μπροστά

Μιλώντας στο Θησείο έθεσε το κεντρικό δίλημμα της 7ης Ιουλίου: «Με την ασφάλεια της κοινωνικής πολιτικής και της ανάπτυξης ή ο καθένας μόνος του κι όποιος αντέξει». Για ΚΥΣΕΑ: «Η ασφάλεια της χώρας δεν πάει τριήμερα». Στην εθνική κάλπη αποφασίζουμε για την ίδια μας τη ζωή: αν θα συνεχίσουμε να[…]

Περισσότερα »

Τσίπρας: Πολιτικό ζητούμενο η αλληλεγγύη στην Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Πέδρο Αγραμούντ, με τον οποίο συζήτησαν για τη σημασία των αξιών και των αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων στα πεδία της οικονομίας, την κοινωνίας και της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *