Π.E. Νήσων: Παρεμβάσεις για το καθαρισμό ρεμάτων

Την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 615.000 ευρώ με ΦΠΑ που βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για τον καθαρισμό ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, που αφορούν στην απομάκρυνση από την κοίτη και τα πρανή των ρεμάτων, των φερτών υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία μεταφέρονται με το νερό και φράζουν κρίσιμα σημεία των ρεμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση Μαρίας Σταθάκη με Παναγιώτη Αβραμίδη

Σε πολιτική σύγκρουση, η οποία πλέον αφήνει σημαντικά περιθώρια εξελίξεων, μετατρέπεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου και νυν προέδρου της ΔΗΡΑΠ Παναγιώτη Αβραμίδη με την επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας και Δημοτικής Συμβούλου, Μαρίας Σταθάκη. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου μέσα από μία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *