ΡΕΑ: Σεμινάριο για τη «Λαπαροσκόπηση στη γυναικολογική ογκολογία»

Η Κλινική ΡΕΑ διοργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα: «Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Δημήτριος Χασιάκος».

Η αλματώδης πρόοδος της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη γυναικολογία συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση ποικίλων καλοηθών παθήσεων, καθώς και ορισμένων μορφών καρκίνου όπως του ενδομητρίου, του τραχήλου της μήτρας και των ωοθηκών. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι τρόποι προσέγγισης για τη χειρουργική εξαίρεση κακοήθων όγκων του γυναικείου γεννητικού συστήματος, αλλά και θα σχολιαστούν θέματα ασφάλειας και περιορισμών της λαπαροσκόπησης.

Στην επιστημονική ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κλινική ΡΕΑ, υπό την αιγίδα της Ε.Ε.Γ.Ο., Ε.Ε.Γ.Ε. και ESGO .

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου θα δοθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη φωτιά στα Σιμωτάτα της Κεφαλονιάς

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην περιοχή των Σιμωτάτων, στην Κεφαλονιά, περιοχή που έχει πληγεί ξανά από τις φωτιές. Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 4 άτομα πεζοπόρο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Στην περιοχή δυστυχώς πνέουν ισχυροί άνεμοι και η φωτιά αρχίζει[…]

Περισσότερα »

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός ακινήτου τυφλού με αναπηρία

Στη χθεσινή ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας σχετικά με τον προγραμματισμένο πλειστηριασμό, όπου αναφέρεται ότι «θύμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής αυτήν τη φορά, τυφλός συμπολίτης μας (100% πιστοποιημένη αναπηρία από ΚΕΠΑ), τριτεγγυητής σε δάνειο» απαντά ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *