Σε κατ΄ οίκον περιορισμό ο Νίκος Μίχος της ΧΑ

Περιορισμό κατ’οίκον με μετάβαση μόνο στη Βουλή στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του αποφάσισε τελικά το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο βουλευτής είχε απολογηθεί στις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση μεταξύ ανακριτριών και του εισαγγελέα, Ισίδωρα Ντογιάκου. Οι μεν ανακρίτριες ήθελαν τον βουλευτή προφυλακισμένο, ο δε εισαγγελέας ελεύθερο αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Τελικά τη διαφωνία έληξε το δικαστικό συμβούλιο υπέρ του εισαγγελέα, επιβάλλοντας στον κατηγορούμενο βουλευτή του ναζιστικού κόμματος περιορισμό κατ’ οίκον , απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μετάβαση μόνο στη βουλή στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Νοέμβριο η διάταξη για την ψηφιακή αίτηση έκδοση σύνταξης

Η θέση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό είναι πεντακάθαρη. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις του ΣτΕ και πάνω σε αυτές θα πατήσει η δική μας πολιτική, είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών

Περισσότερα »

Κρέτσος: Mε ομαλό τρόπο η μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο

Το πέρασμα στο ψηφιακό ραδιόφωνο θα γίνει ομαλά και με ανοιχτές διαδικασίες, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο ΓΓ Ενημέρωσης και

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *