Σκεφτείτε για τα δώρα σας τους… Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Της Μαρίας Αγγελοπούλου

unnamedΤο Πάσχα πλησιάζει. Μαζί με τη λαμπάδα και τα παπουτσάκια που θα αγοράσεις, μπορείς φέτος να προσφέρεις κι ένα ακόμη δώρο. Ένα δώρο διαφορετικό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα δώρο που σώζει ζωές!

Με ένα απλό κλικ στο www.msfgifts.gr των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, μπορείς μαζί με τα πασχαλινά σου δώρα, να αγοράσεις και θεραπευτική τροφή για ένα παιδί, που την έχει ανάγκη για να ζήσει.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Ανεύρεσης Πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Χριστίνα Σαρρή, δήλωσε μεταξύ άλλων στο Κανάλι Ένα «Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας από εμάς να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές σε όλο τον κόσμο. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ανθρωπιστική οργάνωση. Ο στόχος μας είναι η παροχή  ιατρικής βοήθειας στους πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κίνδυνο ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις και το φύλλο. Σας καλούμε για βοήθεια, δίνοντας ένα συμβολικό ποσό. Αγοράζοντας μια κουνουπιέρα ή κάποια από τα υπόλοιπα δώρα, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα παιδιά του υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου «υιοθέτησε» η Βουλή

Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε να «υιοθετήσει» και να στηρίξει οικονομικά το Κοινοβούλιο από τον προϋπολογισμό του, τα τέκνα του ήρωα υποπλοίαρχου του λιμενικού, Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή και ο οποίος είχε σώσει με το πλήρωμά του πάνω από 5.000 πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *