Στάση εργασίας και μηχανοκίνητη πορεία από την ΠΟΕ – ΟΤΑ

Παναττική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιεί σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις ενάντια στις προωθούμενες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.

Η στάση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται με τη λήξη της πρωινής βάρδιας, ενώ η μηχανοκίνητη πορεία ξεκινά στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία της Ομοσπονδίας επί της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.

Σε αντίθεση με άλλες μηχανοκίνητες πορείες, σήμερα δεν αναμένεται να λάβουν μέρος απορριμματοφόρα παρά μόνο ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς όπως αναφέρουν συνδικαλιστές, δεν επιθυμούν να προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή – Μώραλη και τα δυο παιδιά του, επισκέφθηκε το Σάββατο τον πεζόδρομο Σωτήρος Διός, όπου γίνονταν παράλληλες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά. Στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός κυριαρχούσε[…]

Περισσότερα »

Δ. Περάματος: Τα νέα πρόσωπα που προέκυψαν από τις Δημαιρεσίες

Ο Παναγιώτης Καραγιαννάκης εξελέγει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Περάματος κατά τη διάρκεια των δημαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση των οργάνων την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου. Αντιπρόεδρος εξελέγει η Σταυρούλα Βερυκοκίδου και Γραμματέας η Ειρήνη Μανδραγού. Στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *