Σταθεροποίηση και στις Τράπεζες της Κύπρου

Την εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα της Συνολικής Αξιολόγησης της ΕΚΤ επιβεβαιώνουν την σταθεροποίηση και την επανάκτηση της εμπιστοσύνης προς το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου αλλά και τις θετικές προοπτικές που πλέον διαμορφώνονται για την κυπριακή οικονομία διατυπώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Οικονομικών σημειώνει μεταξύ άλλων: “Τα σημερινά αποτελέσματα αναδεικνύουν και επιβεβαιώνουν την οριστική σταθεροποίηση και την επανάκτηση της εμπιστοσύνης προς το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου αλλά και τις θετικές προοπτικές που πλέον διαμορφώνονται για την Κυπριακή οικονομία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, στον απόηχο των δηλώσεων του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο οποίος εμφανίστηκε ανυποχώρητος στα αιτήματα της Αθήνας. Όπως διευκρίνισε, η Ελλάδα εξαιρείται από τις αγορές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *