Στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου.

Στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και την περιφοράς της, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος Εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

 «Αγωνιζόμαστε με τη βοήθεια της Παναγίας για ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα και τα παιδιά μας. Η Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας και στο πέρασμα από την φιλανθρωπία σε ένα αξιοπρεπή βίο. Η θρησκευτική πίστη και η Χάρη της Παναγίας δίνουν δύναμη στον Ελληνικό λαό ο οποίος,  παρά το ισχυρό χτύπημα της οικονομικής κρίσης, μπορεί μέσα από σκληρή δουλεία να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια νέα εποχή ανάπτυξης», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Η σημερινή γιορτή αγάπης για την Παναγία ας μας βοηθήσει όλους και από τη θέση που βρισκόμαστε με τις πράξεις μας, χριστιανικά και πανανθρώπινα να συμβάλλουμε στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Εργάζομαι για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Πατρίδας μας. Ως αιρετοί μπορούμε να συμβάλλουμε στο πέρασμα από την εποχή της φιλανθρωπίας, στην εποχής της ευημερίας, της ανάπτυξης και της αξιοπρέπειας».

Να σημειωθεί οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χοροστατούντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου, ενώ τιμές απέδωσε το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού.  Για τις εορταστικές εκδηλώσεις κατέπλευσε στην Πάρο το ναρκοθηρευτικό  «ΕΥΡΩΠΗ».

Τη Κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εορταστικές  εκδηλώσεις ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ, ενώ τη Ν.Δ. εκπροσώπησε ο Βουλευτής Κυκλάδων Γ. Βρούτσης.  Παρόν στις εκδηλώσεις ήταν και ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο οποίος είχε κεντρικό ρόλο στην οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Ιωαννίδης; Με εμένα περιφερειάρχη δεν περνά η πώληση του ΟΛΘ

Κόντρα στην απόφαση του ΤΑΙΠΕΔΕ για πώληση του 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά «πάει» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης. Όπως δήλωσε “δεν μπορεί να περάσει η πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με τον τρόπο που τώρα προωθείται. Είμαστε σαφώς κατά της πώλησης, καθώς αυτή δεν αποτελεί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *