Στις 9 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα για τους Δημ. Αστυνομικούς

Την επόμενη Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κινητικότητας του προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας. Την ημέρα εκείνη θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα. Όπως σημειώνεται από το ΑΣΕΠ, «οι συμμετέχοντες στην Ανακοίνωση 5/2013, οι οποίοι βάσει των οριστικών αποτελεσμάτων αυτής, δεν συμπεριλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διάθεσης, προκειμένου να υπαχθούν στις διατάξεις του άρθρου 40 του Ν.4250/2014 (διαθεσιμότητα) θα πρέπει να έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην Ανακοίνωση 15/2014».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργασιακή εμπειρία σε 23.000 ανέργους έως 49 ετών

Δημόσιες προσκλήσεις για δύο προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 13.000 νέους 18-29 ετών, καθώς και για 10.000 ανέργους 30-49 ετών θα εκδώσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με το Έθνος, το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε πρώτη φάση κατάρτιση τεσσάρων μηνών μέσα στην επιχείρηση, που θα ακολουθείται από κανονική[…]

Περισσότερα »

Συμβουλές στους μαθητές για τις Πανελλήνιες από ιδιοκτήτη φροντιστηρίων

Ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Γιώργος Χασιακής, μιλώντας στο Κανάλι Ένα, έδωσε συμβουλές στους μαθητές που παίρνουν αύριο το βάπτισμα του πυρός αλλά και προς τους γονείς που καλούνται να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *