Εν αναμονή της απόφασης της Δικαιοσύνης, ο πατέρας του Ν.Ρωμανού αναμένεται να περάσει το πρωί (11:00) την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Ο γιος του εξέφρασε -μέσω του δικηγόρου του- την αντίθεσή του στη συνάντηση, ενώ δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει και απεργία δίψας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, διάβασε ανακοίνωση του ίδιου, στην οποία δηλώνει αντίθετος με τη συνάντηση, αν και κατανοεί -όπως δηλώνει- την αγωνία των δικών του.
Όλη η δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι διαφωνώ κάθετα με την απόφαση τον γονιών μου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύει να χαθεί το παιδί τους. Δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για καταστάσεις που γνωρίζει ο Σαμαράς και επικροτεί.»
Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega ότι στη συνάντηση στο Μαξίμου θα πάει μόνο ο πατέρας του Ν.Ρωμανού. . Ο πατέρας πηγαίνει να στηρίξει το αίτημα του παιδιού του.»
Ο Νίκος Ρωμανός ζητεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του στα ΤΕΙ Αθήνας όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις, αίτημα που έχει απορριφθεί από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.
πηγή: in.gr