Στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης τα ελληνικά ονόματα των Panama Papers

Στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων μπαίνουν τα στοιχεία που αφορούν σε Έλληνες υπηκόους τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στα Panama Papers.
Τις επόμενες μέρες οι οικονομικοί εισαγγελείς ετοιμάζονται να στείλουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής στις αρχές του Παναμά.
Παράλληλα και προκειμένου να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί κύριοι των εταιρειών αυτών με εντολή του επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων Παναγιώτη Αθανασίου ετοιμάζονται αιτήματα δικαστικής συνδρομής που θα αποσταλούν στον Παναμά.
Η αποκάλυψη με τα Panama Papers που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, προκαλώντας πολιτικές αναταράξεις σε πολλές χώρες προκλήθηκε όταν δημοσιοποιήθηκαν λίστες ατόμων που διακινούσαν και μαύρο χρήμα μέσω εταιρειών με έδρα τον Παναμά.
Για όλους τους αναφερόμενους στα Panama Papers κλιμάκιο των οικονομικών εισαγγελέων ήδη διενεργούν συστηματικούς ελέγχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως αντιμετωπίζουν οι γερμανοί πολιτικοί τον Αλ. Τσίπρα

Από πόκερ δεν έχει ιδέα. Όταν μιλά όμως σε πολιτικό ακροατήριο, η Άνγκελα Μέρκελ μοιάζει πολύ με χαρτοπαίκτρια. «Έχει ένα Poker-Face» λέει γνωστός φυσιογνωμιστής. Κι αυτό ακριβώς το πρόσωπο είχε και κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών το βράδυ της Τρίτης. «Ήταν εντελώς ανέκφραστη όταν μιλούσε για την[…]

Περισσότερα »

Π. Ψωμιάδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ

Την παραίτηση του από το Πατριωτικό Κίνημα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» που ο ίδιος είχε ιδρύσει και την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε επισήμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του Επικοινωνία 94 FM. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» και αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος για την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *