Στόχος να ξανακερδίσει η αγορά του Πειραιά τη χαμένη της αίγλη

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Την Δευτέρα 7 Απριλίου θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 1 και 2 Απριλίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Πειραϊκό Εμπόριο», που ανέδειξε τα 24 από τα 25 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκος Μανεσιώτης δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1  ότι πρωτεύον στόχος είναι να ξανακερδίσει η αγορά του Πειραιά τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος.

«Πρέπει οι στόχοι μας να είναι ρεαλιστικοί ώστε να είναι και επιτεύξιμοι, προκειμένου να έρθει η σταθερότητα στα καταστήματα του Πειραιά» σημείωσε ο κ. Μανεσιώτης, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι κάποτε η πόλης μας σύμφωνα με το Ινστιτούτο Καταναλωτών είχε την πιο πλήρη και φθηνή αγορά της επικράτειας.

Οι προτεραιότητες που θέτει η νέα ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά είναι η εύκολη πρόσβαση των τουριστών κρουαζιέρας στα καταστήματα του Πειραιά και η ένωση του παραλιακού μετώπου με την αγορά της πόλης και συγκεκριμένα την εμπορική οδό Σωτήρος.

Ο κ. Μανεσιώτης τόνισε επίσης την ανάγκη να γίνει το κάθε κατάστημα του Πειραιά πιο ανταγωνιστικό για τον καταναλωτή, ενώ παραδέχτηκε την ότι φέρουν και οι έμποροι οι ίδιοι μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση ύφεσης που παρατηρείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Δεν θα ξαναβιώσουμε την δεκαετία 1997 – 2007 όπου σημειώθηκε μία σημαντική ανάπτυξη, η οποία αποδείχθηκε εικονική, αλλά μπορούμε να ανακάμψουμε με λίγη προσπάθεια» σημείωσε ο κ. Μανεσιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροσκάφος της Π.Α. κατέπεσε μεταξύ Ροδόπης και Έβρου

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε λίγο πριν τις 10 στην περιοχή μεταξύ Ροδόπης και Έβρου, στην περιοχή της Κομοτηνής. Καλά στην υγεία του είναι ο μοναδικός χείριστης, καθώς κατάφερε να εγκαταλείψει εγκαίρως το αεροπλάνο, τύπου Α7, μετά από τεχνικό πρόβλημα που κατά πάσα πιθανότητα εκδηλώθηκε στο αεροσκάφος. Το αεροσκάφος συμμετείχε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *