Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ και COSCO GROUP

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ και COSCO GROUP διοργανώθηκε στην κεντρική αίθουσα συσκέψεων του Οργανισμού, παρουσία των Προέδρων των δύο εταιριών Γιώργου Ανωμερίτη και κ. MaZehua.

Στη συνάντηση εξετάσθηκαν τα θέματα συνεργασίας ΟΛΠ και ΣΕΠ Α.Ε., η οποία αποτελεί το διαχειριστή (operator) των Προβλητών IIκαι ανατολικού III του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ στο Πέραμα, καθώς και η πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του 2009, όπως αυτή έχει αναθεωρηθεί βάσει φιλικών διακανονισμών.  Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο συνεργασίας που έχει επιδειχθεί, αναμένοντας την ολοκλήρωση και των συμφωνημένων διαδικασιών για τον Β΄ Φιλικό Διακανονισμό του 2013, ο οποίος θα διευρύνει τις επιχειρηματικές δυνατότητες των δύο πλευρών. Ο κ. MaZehuaμετέφερε προς τον κ. Γ. Ανωμερίτη τους θερμούς χαιρετισμούς και του πρώην Προέδρου της COSCΟ cpt. WeiJiafu, με τον οποίο πρωτοϋπογράφτηκε το 2002 το πρώτο ΜΟUσυνεργασίας Ελλάδας-Κίνας και ΟΛΠ-COSCO.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος από πλευράς ΟΛΠ ο αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος κ. Παν. Πετρουλής, ο Γενικός Δ/ντής κ. Σταύρος Χατζάκος, ο Δ/ντής Νομικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Μαμαγκάκης και ο Δ/ντής Διοίκησης κ. Δ. Σπύρου. Από πλευράς COSCOπαραβρέθηκαν ο κ. LiuXianghao, Γεν. Δ/ντής της COSCO, ο κ. FuHaichao, Πρόεδρος της COSCOEUROPE, ο cpt.JuWeiping, Δ/νων Σύμβουλος της COSCOHELLAS, oκ. QiuJinguang, Αντιπρόεδρος της COSCOPACIFIC, ο capt. FuChengQiu, Δ/νων Σύμβουλος της ΣΕΠ Α.Ε και ο Γενικός Δ/ντής της COSCOHELLASκ. Άγγελος Καρακώστας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μ. Ρέντσι: Στην Ευρώπη η λιτότητα προκάλεσε μόνον ζημιές

«Στην Ευρώπη η λιτότητα προκάλεσε μόνον ζημιές», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, συνομιλώντας με δημοσιογράφους σε συνάντηση στο θέρετρο Βερσίλια της κεντρικής Ιταλίας. Ο Ιταλός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι για το μέλλον της Ιταλίας και της Ευρώπης έχει βασική σημασία να δοθεί νέα ώθηση στις επενδύσεις και στην οικοδόμηση κλίματος[…]

Περισσότερα »

Ρώσοι χάκερς μετακίνησαν την ισοτιμία ρουβλίου-δολαρίου

Η κυβερνοεπίθεση οδήγησε σε έρευνα για την πιθανότητα χειραγώγησης της αγοράς, αν και δε βρέθηκαν αποδείξεις. Το κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε έχει προσβάλει πάνω από 100 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Χάκερς χρησιμοποίησαν το Φεβρουάριο του 2015 κακόβουλο λογισμικό ώστε να εισχωρήσουν σε ρωσική τοπική τράπεζα και να μετακινήσουν τη συναλλαγματική ισοτιμία ρουβλίου-δολαρίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *