Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

Πειραιάς, 12/11/2015 Αρ. Πρωτ.:765/12-11-2015

Προς:

  1. Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π), Παναγιώτη Πετρόπουλο (νομικό σύμβουλο της ΔΗ.ΡΑ.Π).
  2. Τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π, εφόσον δεν προσέλθουν τα αντίστοιχα τακτικά, κ.κ. Αικατερίνη Δουρέκα-Ταφλαμπά, Καλλίοπη Αστεριάδη, Αντώνη Καλογερόγιαννη, Νικόλαο Αγγελόπουλο, Αλέξανδρος Καράβης, Ευσταθία Λούκισσα, Παναγίωτης Παυλάκος, Παναγίωτης Ζερβουλάκος, Δημήτριος ‘Ισαρης, Αριστείδης Μασουρίδης, Νικόλαος Αξαρλής.

    Σας καλούμε να προσέλθετε στην 10η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του τετάρτου ορόφου του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 79, στον Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση των πρακτικών της 9ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π
  2. Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στο Δήμο Πειραιά σχετικά με την παραχώρηση 5-7 κοινόχρηστων χώρων στη ΔΗ.ΡΑ.Π για την προώθηση, ανάπτυξη  και υλοποίηση πολιτιστικών –εορταστικών δραστηριοτήτων εν όψει των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους με χορηγική υποστήριξη.
  3. Λήψη απόφασης για την δυνατότητα εκπροσώπησης πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π από τον νομικό σύμβουλο της ΔΗ.ΡΑ.Π, όταν του ζητείται και εφόσον συντρέχει ειδικός λόγος.

                                                                                                                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π

                                                                                                                                                Παναγιώτης Αβραμίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΔΗΡΑΠ στο νέο πρόεδρο της Ν. Δ. Κ. Μητσοτάκη

Πειραιάς, 11/01/2016 Προς κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας       Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο αξίωμα του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας και πολλές ευχές για δημιουργική και αποδοτική θητεία με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου και του λαού μας.   Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος[…]

Περισσότερα »

Η αναγνώριση των προσπαθειών του “Καναλιού Ένα 90.4 fm”

Η αναγνώριση των προσπαθειών και πρωτοβουλιών για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τη πλευρά του «Καναλιού Ένα 90.4 fm» αναγνωρίζεται από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ με ποικίλους τρόπους. Σήμερα Πέμπτη (16.07)  η έγκριτη στήλη για τα mediaτης εφημερίδας «Φως των Σπορ» προχώρησε σε αφιέρωμα στις επιλογές του «Καναλιού 1»[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *