Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

Πειραιάς, 12/11/2015 Αρ. Πρωτ.:765/12-11-2015

Προς:

  1. Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π), Παναγιώτη Πετρόπουλο (νομικό σύμβουλο της ΔΗ.ΡΑ.Π).
  2. Τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π, εφόσον δεν προσέλθουν τα αντίστοιχα τακτικά, κ.κ. Αικατερίνη Δουρέκα-Ταφλαμπά, Καλλίοπη Αστεριάδη, Αντώνη Καλογερόγιαννη, Νικόλαο Αγγελόπουλο, Αλέξανδρος Καράβης, Ευσταθία Λούκισσα, Παναγίωτης Παυλάκος, Παναγίωτης Ζερβουλάκος, Δημήτριος ‘Ισαρης, Αριστείδης Μασουρίδης, Νικόλαος Αξαρλής.

    Σας καλούμε να προσέλθετε στην 10η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του τετάρτου ορόφου του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 79, στον Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση των πρακτικών της 9ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π
  2. Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στο Δήμο Πειραιά σχετικά με την παραχώρηση 5-7 κοινόχρηστων χώρων στη ΔΗ.ΡΑ.Π για την προώθηση, ανάπτυξη  και υλοποίηση πολιτιστικών –εορταστικών δραστηριοτήτων εν όψει των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους με χορηγική υποστήριξη.
  3. Λήψη απόφασης για την δυνατότητα εκπροσώπησης πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π από τον νομικό σύμβουλο της ΔΗ.ΡΑ.Π, όταν του ζητείται και εφόσον συντρέχει ειδικός λόγος.

                                                                                                                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π

                                                                                                                                                Παναγιώτης Αβραμίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε το νέο μας newsletter…

Διαβάστε το νέο μας newsletter… http://mailchi.mp/69c701296403/tjwirf3lv3 Αναλυτικά… Γλυτώνει το Πέραμα από το πλοίο βόμβα… του Νίκου Παρασκευά Καλαμάτα 23 Μαρτίου 1821: Η Ελλάς κηρύσσει την Επανάσταση Επιμέλεια Θοδωρής Ασβεστόπουλος Το «φαινόμενο» Σαββίδη με… ποδοσφαιρικούς όρους! τoυ Χάρη Παυλίδη Προτάσεις… πολιτισμού Προβλέπεται “Θερμό” καλοκαίρι στην ακτοπλοΐα… του Νίκου Παρασκευά Η αποκατάσταση[…]

Περισσότερα »

5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς, 18/05/2015 Αρ. Πρωτ.:346/18-05-2015 Προς: Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *