Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

Πειραιάς 20/01/2016

Αρ. Πρωτ.:49/20-01-2015

Προς:

  1. Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π), Παναγιώτη Πετρόπουλο (νομικό σύμβουλο της ΔΗ.ΡΑ.Π).
  2. Τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π, εφόσον δεν προσέλθουν τα αντίστοιχα τακτικά, κ.κ. Αικατερίνη Δουρέκα-Ταφλαμπά, Καλλίοπη Αστεριάδη, Αντώνη Καλογερόγιαννη, Νικόλαο Αγγελόπουλο, Αλέξανδρος Καράβης, Ευσταθία Λούκισσα, Παναγίωτης Παυλάκος, Παναγίωτης Ζερβουλάκος, Αριστείδης Μασουρίδης, Νικόλαος Αξαρλής.

    Σας καλούμε να προσέλθετε στην 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δεύτερα 25 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του τετάρτου ορόφου του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 79, στον Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση των πρακτικών της 11ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π
  2. Ενημέρωση σχετικά με την παραίτηση του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κου. Δημήτριου Ισαρή.
  3. Έγκριση πεπραγμένων έτους 2015.
  4. Απολογισμός οικονομικής επιχορήγησης από το Δήμο Πειραιά για το έτος 2015
  5. Λήψη απόφασης για λήξη των ζωντανών ραδιοφωνικών εκπομπών από τις 22.00 έως τις 06.00
  6. Λήψη απόφασης για την ανανέωση των επιτροπών: α) διενέργειας διαγωνισμών, προμηθειών και υπηρεσιών, β) παραλαβής και καλής εκτέλεσης προμηθειών και υπηρεσιών, και γ) καλής εκτέλεσης προμηθειών και υπηρεσιών όπως αυτές οριστήκαν με την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π με αριθμό 8/2015 αρ. πρωτ. 48/23-01-2015 και ΑΔΑ Ω9ΝΗ465ΦΩ1-ΞΣΖ.
  7. Διάφορα θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Α. Τσίπρα – Γιούνκερ

Πολύωρη συνάντηση σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γινουκέρ ο οποίος μάλιστα απέδωσε και εύσημα στον έλληνα πρωθυπουργό για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα στο προσφυγικό, λέγοντας του μάλιστα «Κάνεις καλή δουλειά συνέχισε έτσι».[…]

Περισσότερα »

Επίτιμος δημότης Αιγιάλειας ο οσκαρικός σκηνοθέτης Alexander Payne

Σε μια νύχτα μαγική, λουσμένη στο φεγγαρόφωτο της Αυγουστιάτικης πανσελήνου και γεμάτη πλούσια και ανεκτίμητα συναισθήματα, εξελίχθηκε η τιμητική εκδήλωση για την ανακήρυξη του αιγιώτη στην καταγωγή, οσκαρικού σκηνοθέτη Alexander Payne, το βράδυ της Πέμπτης στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο. Η βραδιά αποτελούσε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *