Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων με τα παρακάτω θέματα εντός Ημερισίας Διατάξεως:

  1. Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π συμφώνα με την από 16.12.2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και εξουσιοδότηση του Προέδρου του Δ.Σ. Παναγιώτη Αβραμίδη για την εκπροσώπηση της επιχείρησης συμφώνα με το νόμο.
  2. Αποδοχή δωρεάς.
  3. Λήψη απόφασης για τη μετάταξη στη ΔΗ.ΡΑ.Π συμφώνα με τη διάταξη του άρθρου 15 του Ν.4257/ (ΦΕΚ Α΄ 93) των δύο (2) λογιστών της ΚΟΔΕΠ που υπηρετούν μέχρι σήμερα στην επιχείρηση.
  4. Έγκριση απολογισμού ληφθείσας επιχορήγησης από το Δήμο Πειραιά για το διάστημα 01/01/2014-31/12/2014.
  5. Λήψη απόφασης για άνοιγμα λογαριασμού της ΔΗ.ΡΑ.Π στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και δημοσίευση στο εξής όλων των αποφάσεων του Δ.Σ. σύμφωνα με το νόμο και ορισμό διαχειριστή την υπάλληλο μας Μαρουσώ Τσιριγωτάκη με αναπληρωματικό της τον Θοδωρή Παπαντωνίου  και τον Ιωάννη Παπαδημητρίου.
  6. Ορισμός 3μελών επιτροπών Α) διενεργείας διαγωνισμών προμηθειών και υπηρεσιών, β) παραλαβής και καλής εκτέλεσης προμηθειών και υπηρεσιών, και γ) καλής εκτέλεσης προμηθειών και  υπηρεσιών, έτους 2015 της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π).
  7. Κατάργηση των μέχρι σήμερα χορηγιών επικοινωνίας και έγκριση τυχόν νέων χορηγιών μόνο με απόφαση του Δ.Σ. και με  υπογραφή σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού.
  8. Ενημέρωση του Δ.Σ. για δικαστικά θέματα της επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ΔΗΡΑΠ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ΔΗΡΑΠ την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του τετάρτου ορόφου του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 79, στον Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα: ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Έγκριση προϋπολογισμού της ΔΗ.ΡΑ.Π για το έτος 2016 και αποστολή σχετικής απόφασης προς έγκριση  στο Δημοτικό[…]

Περισσότερα »

Το ζήτημα του μεταναστευτικού μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού Ένα 90,4

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής  του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Γιώργο Φλωρέντη είχε ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα συνεννόησης και είχε ως στόχο την δημιουργία κοινής επικοινωνιακής στρατηγικής και συνεργασίας, σε ότι αφορά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *