Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Μιχαλολιάκου – Μώραλη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Μιχαλολιάκου-Μώραλη λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης. Μετά την κατάθεση καταγγελίας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών από το νυν δήμαρχο, για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας από το Συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”, τη Δευτέρα ο κ. Μώραλης έκανε εκ νέου λόγο για ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι το πρωί της Τρίτης θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής δικαστικούς αντιπροσώπους και την αστυνομική διοίκηση Πειραιά, για να δει -όπως είπε- αν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους κάτι από όσα καταγγέλλει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ανταπαντώντας ο νυν δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται άγνωστοι πιθανότατα ψηφοφόροι άλλων συνδυασμών να του εμποδίζουν την είσοδο σε εκλογικό κέντρο στην Καστέλα. Την ίδια ώρα, τη στήριξη της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού στον κ. Μιχαλολιάκο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12-10 στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξη ‘Ανακοίνωση του προϋπολογισμού έτους 2016 του ΑΣΥΛΟΥ ΠΕΝΗΤΩΝ ΒΑΣ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.’ ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1ο: «Χωροθέτηση περιπτέρων στο Δήμο Πειραιά». ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής της εργασίας ″ Πιλοτική εφαρμογή και λειτουργία 2 νέων θέσεων[…]

Περισσότερα »

Ανακοίνωση της παράταξης ”Λιμάνι της Αγωνίας”

Με ανακοίνωσή του το Λιμάνι της Αγωνίας εκθέτει την άποψή του για την εξέλιξη του θέματος των παροδίων ιδιοκτησιών και ζητά εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Πειραιά. Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως «Με πρωτοβουλία των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας κατατέθηκε αίτημα προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Γ. Δαβάκη προκειμένου να γίνει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *