Σύσκεψη για τη διακίνηση επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά

Ευρεία σύσκεψη για θέματα σχετικά με την διακίνηση επιβατών και οχημάτων από και προς το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιείται, την Δευτέρα 29 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιάς.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να πάρουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Δήμος Πειραιά, ΟΛΠ, ΕΛ.ΑΣ, Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κ.α.), ώστε να γίνει διεξοδική συζήτηση και να ληφθούν αποφάσεις  για τα εξής θέματα:

Διαχείριση της κίνησης των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το λιμάνι και στους εσωτερικούς χώρους του λιμανιού, με δεδομένη την εκτέλεση των έργων κατασκευής του ΜΕΤΡΟ και του Τραμ.

Ενημέρωση επιβατών με χρήσιμες πληροφορίες (πύλες εισόδου- εξόδου ΙΧ, ώρες αναχωρήσεων- αφίξεων κ.α.) και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη.

Διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός των πλοίων και διευκόλυνση της προσβασιμότητας για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δέσμευση 4,6 τόνων φρούτων σε επιχείρηση του Πειραιά

Στη δέσμευση φρούτων συνολικού βάρους 4.630 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά, 250 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 4.350 κιλών και 56 ξυλοκιβώτια με φράουλες βάρους[…]

Περισσότερα »

Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς στην Πλατεία Κανάρη

Τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κανάρη θα γίνουν το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11:00. Αμέσως μετά οι μικροί φίλοι θα ξεφαντώσουν σε μια αποκριάτικη εκδήλωση με μουσική, χορό, ομαδικά παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, αθλητικές επιδείξεις, διαγωνισμούς χορού και καλύτερης αμφίεσης, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους και θα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *