Σ. Βούλτεψη: Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με την τρόικα

«E-mail υπάρχουν πολλά, υπάρχει διαρκής επικοινωνία» με την τρόικα, δήλωσε στον Ant1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στις πληροφορίες ότι η τριμερής απέστειλε απαντητικό e-mail προς την κυβέρνηση, ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις από την Αθήνα.

Η κ. Βούλτεψη υποστήριξε πως δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του e-mail και διερωτήθηκε: «ποιος το διάβασε το e-mail αυτό και τα ξέρει όλα τόσο καλά κιόλας;».

«Όταν ένα e-mail φτάνει ξημερώματα και δεν το έχει ανοίξει ούτε ο υπουργός και κάποιοι ξέρουν το περιεχόμενό του, νομίζω ότι τότε πολύ σωστά έστειλε το μήνυμα χθες ο Πρωθυπουργός και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στη χθεσινή αναφορά του κ. Σαμαρά ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί «παράλογες απαιτήσεις».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε πάντως τη βεβαιότητα πως «η τρόικα θα κάνει τη συμφωνία γιατί η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της», ενώ τόνισε πως το ζήτημα είναι «να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να φτιάξουμε τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο».
Κατηγόρησε τέλος την αντιπολίτευση ότι «τορπιλίζει» τη διαπραγμάτευση. «Την ώρα που γίνεται η διαπραγμάτευση δεν την υπονομεύεις για να προκαλέσεις μεγαλύτερο κακό, νέα μέτρα και νέες απαιτήσεις», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μ. Βορίδης: Επικοινωνιακό νταβαντούρι το δημοψήφισμα

Την άποψη ότι συνάθροιση των ψήφων μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον είναι ταυτόσημα τα αιτήματα των κομμάτων ως προς τον προσδιορισμό του περιεχομένου του δημοψηφίσματος, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης. Όπως είπε στην τηλεόραση του MEGA, δεν είναι «καθόλου βέβαιος» πως θα υπάρξει τέτοιο κοινό αίτημα για τη διεξαγωγή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *