Σ. Κόκκαλης: “Ανήθικη επίθεση εναντίον μου”

“Κακόπιστη, ανήθικη και καθ’ όλα ανάρμοστη επίθεση” προς το πρόσωπο του καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ομίλου Intracom, Σωκράτης Κόκκαλης, προαναγγέλλοντας ότι θα οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τον εκδότη του περιοδικού Hot Doc.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κόκκαλη:

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή….», καθ’ ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ’ όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.

Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ’ επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο.

Ανακοίνωση Intracom Holdings

Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS»), με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανακοινώνει ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.

Επιπλέον γνωστοποιείται ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Ως εκ τούτου ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.

πηγή: www.nooz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μηχανοκινήτος Αθλητισμός: Με δυσκολίες και υποδείξεις

Γράφει ο Στράτος Φωτεινέλης… Ο κ. Στράτος Φωτεινέλης  είναι οδηγός αγώνων το κείμενο που ακολουθεί είναι η επιστολή του προς την  Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδας  ΟΜΑΕ/ΕΠΑ  Μετά από 38 χρόνια εμπειρίας στους Ελληνικούς Aγώνες Αυτοκίνητου και με μια σοβαρή εμπειρία παρακολούθησης διοργανώσεων αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο, έρχομαι στην ανάγκη για πρώτη φορά,[…]

Περισσότερα »

Το Μέτρο θα γεμίσει με κάμερες -Τέσσερις σε κάθε βαγόνι

Υστερα από περίπου τρία χρόνια, οπότε οι ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) απηύθυναν το πρώτο σχετικό αίτημα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, πήραν τελικά το πράσινο φως για τη χρήση καμερών στους συρμούς του Μετρό. Ετσι αναμένεται να τοποθετηθούν συνολικά 408 κάμερες στο εσωτερικό των συρμών του Μετρό αναμένεται να προστεθούν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *