Τι σημαίνει το αρχικό του ονόματος σου; (Μέρος B’)

Γράφει η Μαΐρα

Κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχει τη δική του έκφραση. Το «πέρασμα» τους στη δική μας ζωή θα μας δώσει πληροφορίες που θα μας προσφέρουν την πιθανότητα να φωτίσουμε το παρελθόν, να διαχειριστούμε το παρόν και να ελέγξουμε το μέλλον.

Λ: Αδράνεια. Γράμμα πολύ θετικό, που δίνει εξυπνάδα, έκφραση και δημιουργικότητα.  Ευχάριστη περίοδος, ευτυχία, ταξίδια.  Μια από τις καλύτερες περιόδους που φέρνου χαρά και καλοσύνη.
Μ: Οικοδόμος, χτίστης, γάμος.  Ακουμπά στη γη, με διάρκεια που έχει την έννοια της εργασίας.  Παιδικές αρρώστιες.  Κακή επιρροή σε οικονομικές υποθέσεις, περίοδος εργασίας.  Οικογενειακή ζωή, τι σπίτι είναι καλό και σταθερό για το παιδί μα οι συνθήκες δύσκολες.  Δείχνει την ευκαιρία γάμου, εξωσυζυγικών σχέσεων που οδηγούν σε συναισθηματικά προβλήματα.

Ν: Πλοίο που ταξιδεύει.  Περιέχει ενέργεια.  Κίνηση, αλλαγή, σεξουαλικότητα. Δυσκολίες, ξαφνικές αλλαγές.  Σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική ζωή του παιδιού.  Φευγαλέες σχέσεις, κυρίως σωματικοί έρωτες που δεν αφήνουν μεγάλο χώρο στις πραγματικές αγάπες και στις φιλίες.

Ο: Παρατηρητικότητα, δυναμισμός, θέληση.  Φέρνει το καταφύγιο του εμβρύου στο παιδί, την προστασία, οικογενειακή σταθερότητα και καλή υγεία.  Το πέρασμα του είναι ευνοϊκό για νέες δραστηριότητες, ταξίδια, υλικά οφέλη.  Συναισθηματική ζωή που ισχύει η προστασία μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Π: Σκέψη, πρόοδος, ντροπαλότητα, αντίληψη.  Γράμμα διακριτικό, μυστικοπαθές, μοναχικό, στοχαστικό.  Έξυπνο παιδί, δυσκολία στους έρωτες, κρυφοί έρωτες που βασανίζουν.  Πιθανότητα κρυφών σχέσεων, δεν ευνοείται ο γάμος.

Ξ: Κατάκτηση.  Αυτό το γράμμα αναφέρεται κυρίως στις χρηματικές υποθέσεις και στις υλικές αξίες. Τελειοποίησης στα χρηματικά ζητήματα, φέρνει πρόοδο και κέρδη.  Προαναγγέλλει μετακόμιση, βελτίωση της κατοικίας, ταξίδια.  Είναι γράμμα πολύ υλικό για να μπορέσει να παραχωρήσει τη θέση του στα συναισθηματικά.

Ρ: Εγκράτεια, σχέσεις, φήμη.  Είναι το γράμμα των ταξιδιών και των σχέσεων στο εξωτερικό.  Δυσκολίες, καθυστερήσεις, ρήξεις.  Συναισθηματικά προβλήματα, απογοητεύσεις.

Σ: Πόνος, εξύψωση.  Μετακόμιση, βελτίωση κατοικίας.  Ευκαιριακές αναστατώσεις.  Αναζήτηση μιας καινούργιας κατανόησης, μιας εξελίξεις που μπορεί να προκαλέσει βάσανα.

Τ: Μεταμόρφωση, ντροπαλότητα.  Υπόσχεται αλλαγές, μετακομίσεις, ταξίδια.  Προαναγγέλλει μια ιστορία αγάπης, γάμου.  Βαθιές αναστατώσεις μετά από συνεχείς δυσκολίες.

Φ: Φωτιά, νίκη, ταξίδια.  Σταθερή ζωή, ισορροπημένη ζωή, καλή υγεία.  Ευτυχία σε όλους τους τομείς, σχέσεις με διάρκεια.

Τα γράμματα Υ, Χ, Ψ, Ω δεν έχουν «περάσματα». Δηλαδή είναι γράμματα με έντονη την πρωτοβουλία και τον αυθορμητισμό σε αυτό που λέγεται «Ζωή».

 πηγή: maira.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ευτυχία μακραίνει τη ζωή και… ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Αν πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, πανηγυρίστε, γιατί η τύχη έρχεται να σας δώσει μπόνους μακροζωίας! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πενταετή μελέτη του πανεπιστημίου του Λονδίνου, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι παρουσιάζουν 35% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα σε σύγκριση με εκείνους που ένιωθαν λιγότερο ευχαριστημένοι, ενώ την ίδια ώρα το[…]

Περισσότερα »

Η εφτάψυχη γάτα και η δυναμικότητα του επτά!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Πόσο ισχυρό είναι το επτά; Έχουμε και λέμε: Επτά είναι τα θαύματα του κόσμου. Επτά και οι σοφοί της Ελλάδος! Επτά είναι οι πλανήτες, αλλά επτά είναι επίσης τα μυστήρια στην εκκλησία! Επτά κεφάλια είχε η Λερναία Ύδρα, επτά τόνους έχει η μουσική κλίμακα, επτά χορδές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *