Τι σημαίνει το αρχικό του ονόματος σου; (Μέρος Α’)

Γράφει η Μαΐρα

Κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχει τη δική του έκφραση.  Το «πέρασμα» τους στη δική μας ζωή θα μας δώσει πληροφορίες που θα μας προσφέρουν την πιθανότητα να φωτίσουμε το παρελθόν, να διαχειριστούμε το παρόν και να ελέγξουμε το μέλλον.

A: Αυταρχισμός, εξουσία.  Η συναισθηματική του επίδραση είναι τέλος και αρχή νέων αισθηματικών σχέσεων.  Η επίδραση του στα επαγγελματικά είναι καινούργιες ιδέες.

B: Καλοσύνη, ανάγκη.  Δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, συναισθηματικά προβλήματα.  Εύθραυστη  υγεία και εύθραυστη οικογενειακή κατάσταση.  Οικογενειακή διχόνοια, απότομη συναισθηματική αναστάτωση, προβλήματα που οφείλονται στην ευαισθησία και μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη.

Γ: Δημιουργία, επικοινωνία.  Δημιουργία, έξυπνο και εκφραστικό παιδί που επικοινωνεί, έντονα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.  Σε οποιοδήποτε καιρό χρονικά, έχει ευτυχισμένη περίοδο που ακόμη και τις δυσκολίες τις μεταμορφώνει σε ευκολίες.

Δ: Αποφασιστικότητα, καθήκοντα.  Δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα. Απότομες ταραχές στα συναισθηματικά.

Ε: Διαισθητικό, ενεργητικό.  Αυτό το γράμμα είναι η κίνηση, η αλλαγή, τα ταξίδια, οι εμπειρίες.  Καλή υγεία, με πολλές αλλαγές είτε στο επαγγελματικό, υλικό ή οικογενειακό επίπεδο.  Περιπέτειες συναισθηματικές ή σωματικές ευτυχίες μικρής διάρκειας συχνά χωρίς αύριο.

Ζ: Αποθηκεύει.  Είναι το γράμμα του κέρδους.  Σαν παιδί είναι μοναχικό και μυστικοπαθές, σε μια οικογένεια χωρίς οικονομικό πρόβλημα.  Ως ενήλικας θυμώνει εύκολα και αλλάζει επίσης εύκολα η διάθεση του.  Οι συναισθηματικές σχέσεις είναι δύσκολες.

Η: Αρμονία, φιλοδοξία, ευημερία.  Είναι γράμμα του πνεύματος της ύλης, της αρμονίας.  Εάν υπάρξει γάμος, είναι γάμος συμφέροντος.  Γράμμα πολύ υλικό, που επιδρά λίγο στην πνευματική εξέλιξη, αλλά τονώνει το πάθος κέρδους και επιτυχίας.

Θ: Εξυπνάδα, ενδιαφέρον για τον άλλον.  Είναι νευρικό γράμμα γεμάτο πάθος.  Προσδιορίζει συναισθηματική ένταση.  Ρήξεις, πόνοι, καθυστερήσεις, δυσκολίες, ατυχήματα.  Χωρισμός, διαζύγιο, τέλος των συναισθηματικών σχέσεων.

Ι: Το εγώ που κρίνει και καταμετρά.   Έξυπνο παιδί, ικανό να εμπλουτίζει τον εαυτό του και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.  Φέρει ευθύνες και μάλιστα πολύ σημαντικές που ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα.  Συναισθηματική ρήξη, διαμάχες, παρεξηγήσεις, προβλήματα στο σπιτικό.

Κ: Δικαιοσύνη.  Περιέχει όλο το δυναμικό της διαίσθησης.  Φέρει όλο το δυναμικό της έμπνευσης, εξέλιξη.  Προαναγγέλλει βάσανα, αλλαγές στα συναισθηματικά.  Παράλληλα αναστάτωση, μπερδέματα στις αισθηματικές σχέσεις.

Τα γράμματα Υ, Χ, Ψ, Ω δεν έχουν «περάσματα». Δηλαδή είναι γράμματα με έντονη την πρωτοβουλία και τον αυθορμητισμό σε αυτό που λέγεται «Ζωή».

 πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Ζαμπέτα από την Εφη Κοντού (Video)

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα παρουσιάζει η Έφη Κοντού, που από το πρώτο άκουσμα σε καθηλώνει με την επιβλητική της φωνή. «Τόσα χρόνια ζω για σένα» είναι ο τίτλος του και ουσιαστικά αποτελεί φόρο τιμής στον μεγάλο συνθέτη, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του. Τους  στίχους υπογράφει ο[…]

Περισσότερα »

Τι μας αποκαλύπτει το μεσαίο γράμμα του ονόματος μας;

Γράφει η Μαΐρα… Μεγάλη σημασία έχει το κεντρικό γράμμα του ονόματος, όπως συνηθίζουμε να μας λένε, όχι το βαπτιστικό.  Π.χ. Μπορεί να έχετε βαπτιστεί Δημήτριος και να σας αποκαλούν Άκη. Το μεσαίο γράμμα, λοιπόν στο παράδειγμα μας είναι το «Κ».  Προσδιορίζει με ποιον τρόπο το άτομο θα ζήσει τη ζωή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *