“Το Λιμάνι της Αγωνίας” σχετικά με τις δημαιρεσίες στο Δήμο Πειραιά

Η Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς, η πόλη μας» σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις δημαιρεσίες στο Δήμο Πειραιά τόνισε ότι:

“Την Κυριακή  7 /9/ 2014 πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στον δήμο μας για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού  Συμβουλίου, καθώς και εκλογές για την Οικονομική  Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Για το Δημοτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν:
-Πρόεδρος  (από την πλειοψηφία)  ο Κ. Δαβάκης
-Αντιπρόεδρος  (από τη μείζονα μειοψηφία)  η Π. Καλαγιά
-Γραμματέας  (από την ελάσσονα μειοψηφία) ο Νίκος Αγγελόπουλος, Δημοτικός  Σύμβουλος της παράταξής μας
Επίσης από την παράταξή μας εκλέχθηκαν:
Στην  Οικονομική Επιτροπή,  η Δημοτική Σύμβουλος Βάνα Μελά ως τακτικό μέλος και  η  Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Σταθάκη ως αναπληρωματικό.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  η Μαρία  Σταθάκη ως τακτικό μέλος και  η Βάνα Μελά ως αναπληρωματικό.
Στην ίδια συνεδρίαση έγιναν και εκλογές για αντιπροσώπους στην Π.Ε.Δ.Α  (Περιφερειακή Ένωση  Δήμων  Αττικής).Από  την παράταξή μας  εκλέχθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος .
Με την έναρξη της συνεδρίασης μίλησαν ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής  των παρατάξεων.
Στη σύντομη παρέμβασή του. ο επικεφαλής της παράταξής  μας Θοδωρής  Δρίτσας,  αφού ευχήθηκε καλή θητεία σε όλες και όλους, επισήμανε την ανάγκη αναβάθμισης της  λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να γίνει εργαστήριο υποδοχής των αναγκών της κοινωνίας του Πειραιά και επεξεργασίας  πρωτοβουλιών ανταπόκρισης  σε αυτές τις ανάγκες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μουσικοί περίπατοι της Φιλαρμονικής του Δ. Πειραιά

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι καλοκαιρινοί μουσικοί περίπατοι της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά στις γειτονιές της πόλης. Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής με τις μελωδίες τους προσφέρουν στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης ξέγνοιαστες μουσικές στιγμές. Την επιμέλεια και την οργάνωση των συναυλιών έχει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου[…]

Περισσότερα »

Να μην κλείσει η ΔΟΥ Κορωπίου ζητούν πέντε δήμαρχοι

Την αντίθεση τους στην κατάργηση της Εφορίας Κορωπίου εκφράζουν με κοινή επιστολή τους πέντε δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής. Επίσης, ζητούν την επιστροφή των τμημάτων της που έχουν ήδη φύγει,

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *