“Το Λιμάνι της Αγωνίας” σχετικά με τις δημαιρεσίες στο Δήμο Πειραιά

Η Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς, η πόλη μας» σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις δημαιρεσίες στο Δήμο Πειραιά τόνισε ότι:

“Την Κυριακή  7 /9/ 2014 πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στον δήμο μας για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού  Συμβουλίου, καθώς και εκλογές για την Οικονομική  Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Για το Δημοτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν:
-Πρόεδρος  (από την πλειοψηφία)  ο Κ. Δαβάκης
-Αντιπρόεδρος  (από τη μείζονα μειοψηφία)  η Π. Καλαγιά
-Γραμματέας  (από την ελάσσονα μειοψηφία) ο Νίκος Αγγελόπουλος, Δημοτικός  Σύμβουλος της παράταξής μας
Επίσης από την παράταξή μας εκλέχθηκαν:
Στην  Οικονομική Επιτροπή,  η Δημοτική Σύμβουλος Βάνα Μελά ως τακτικό μέλος και  η  Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Σταθάκη ως αναπληρωματικό.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  η Μαρία  Σταθάκη ως τακτικό μέλος και  η Βάνα Μελά ως αναπληρωματικό.
Στην ίδια συνεδρίαση έγιναν και εκλογές για αντιπροσώπους στην Π.Ε.Δ.Α  (Περιφερειακή Ένωση  Δήμων  Αττικής).Από  την παράταξή μας  εκλέχθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος .
Με την έναρξη της συνεδρίασης μίλησαν ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής  των παρατάξεων.
Στη σύντομη παρέμβασή του. ο επικεφαλής της παράταξής  μας Θοδωρής  Δρίτσας,  αφού ευχήθηκε καλή θητεία σε όλες και όλους, επισήμανε την ανάγκη αναβάθμισης της  λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να γίνει εργαστήριο υποδοχής των αναγκών της κοινωνίας του Πειραιά και επεξεργασίας  πρωτοβουλιών ανταπόκρισης  σε αυτές τις ανάγκες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Πειραιάς Νικητής είναι υπερκομματικός αλλά όχι άφωνος»

Με αφορμή τη Συνέντευξη Τύπου του π. Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γ. Μώραλης και οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Η αναγνώριση του σημαντικού έργου της Δημοτικής Αρχής, του συνόλου δηλαδή των Δημοτικών Συμβούλων, των Αντιδημάρχων,[…]

Περισσότερα »

Συνεργασία Δ. Πειραιά – ΠΑ.ΠΕΙ. και «Οργάνωση Γη» για το προσφυγικό

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιώς και τη ΜΚΟ Οργάνωση Γη, υλοποιεί το Πρόγραμμα OLS για Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2014- 2020. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναγνωρίζοντας την αξία της εκπαίδευσης και της παροχής ευκαιριών στους πρόσφυγες, αποφάσισε τη διάθεση αδειών χρήσης της πλατφόρμας OLS (Online[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *