Το νέο Gadget της Xiaomi είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο!

ΚαταγραφήΟ Κινέζος γίγαντας στον χώρο της τεχνολογίας, που ακούει στο όνομα Xiaomi, μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα δεκάδες διαφορετικά gadgets και έξυπνες συσκευές. Ακολουθώντας την τάση της εποχής για ηλεκτροκίνητες συσκευές μεταφοράς, αυτή τη φορά μας παρουσιάζει το Mi QiCYCLE.

Το QiCYCLE είναι ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο με έξυπνες λειτουργίες και μπαταρία που διαρκεί για μετακινήσεις έως και 45 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα, είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 250W, 36V και εξοπλίζεται με 20 μπαταρίες ιόντων-λιθίου της Panasonic, παρόμοιου τύπου με αυτές που εντοπίζουμε στα αυτοκίνητα της Tesla. Η Xiaomi έχει φυσικά δημιουργήσει και το δικό της σύστημα διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία!

Η εταιρία έχει δημιουργήσει και την ανάλογη εφαρμογή για το κινητό σας, η οποία εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες όπως την ταχύτητα, την απόσταση που έχετε διανύσει, την καύση θερμίδων, στοιχεία GPS, όπως και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδήλατο της. Τέλος, ένα ιδιαίτερα σημαντικό feature της συσκευής είναι το IDBike Torque Measurement Method, το οποίο χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες για να ελαττώσει την προσπάθεια που απαιτείται εκ μέρους σας, ώστε να πιάσετε την επιθυμητή ταχύτητα.

Για να βεβαιωθεί η Xiaomi για την απήχηση της συσκευής, αυτή θα περάσει πρώτα από το στάδιο του “crowdfunding” μέσω του Xiaomi Mi Home App, όπου μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να προπληρώσουν για την αγορά της.

Η τιμή του Mi QiCycle Electric Folding Bike θα κυμαίνεται στα 455$ και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο στην αγορά της Κίνας. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μια ακόμα προσθήκη στο “Mi Ecosystem”, όπως το ονομάζει η εταιρία, στο οποίο ενσωματώνει προϊόντα τρίτων εταιριών και τα προωθεί με το δικό της λογότυπο και brand.

 

πηγή: myphone.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπάρχουν “κρυμμένα” μηνύματα σε γνωστά λογότυπα;

Βλέπουμε ορισμένα από αυτά τα λογότυπα πολύ συχνά, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από δεν είχαμε αντιληφθεί ότι υπάρχουν κάποιες κρυφές εικόνες ή έννοιες ανάλογα με τα λογότυπα. Αν σας αρέσει η «οφθαλμαπάτη», τότε μάλλον θα αρέσει αυτή το δημοσίευση. Πάντως τα μηνύματα δεν είναι στην ουσία κρυμμένα γιατί έχουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *