“Το όχι του 40 μεγάλη παρακαταθήκη για την Ελλάδα”

Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η μεγάλη μαθητική παρέλαση στον Πειραιά, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου ως εκπροσώπου της κυβέρνησης.

«Το ΟΧΙ του 40 αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη για το λαό μας. Είναι δίδαγμα ότι ο λαός ενωμένος μεγαλουργεί. Η Ελλάδα δίνει σκληρή μάχη και ξέρει να κερδίζει πάντα» δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Πολλές φορές τα ΟΧΙ είναι αυτά που γράφουν την ιστορία ενός έθνους, πρέπει να το θυμόμαστε, να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί καθώς αυτή η ημέρα συμβολίζει την διαρκή μάχη των Ελλήνων, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Πρόσθεσε ότι η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ιστορική μέρα για όλους τους Έλληνες, μια μέρα μνήμης για την ενότητα του ελληνικού λαού.

«Με τις σημερινές εκδηλώσεις τιμούμε τους προγόνους μας και μεταλαμπαδεύουμε στα νέα παιδιά τις ιστορικές στιγμές της ελευθερίας της χώρας» επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον Πειραιά, Παναγιώτης Μελάς.

«Ημέρα μνήμης με δυνατό συμβολισμό και περιεχόμενο και για το χθες και για το σήμερα. Το σήμερα συνδέεται με τον αγώνα για το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια, υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη επί της Δραγάτση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών στα ΚΑΠΗ του Δ. Πειραιά

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά καθιερώνονται από σήμερα και κάθε Παρασκευή, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για τα ΚΑΠΗ Μελίνας Φύκια. «Τα προγράμματα αυτά, δεν αποσκοπούν βέβαια στο να πάρουν οι άνθρωποι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *