Υποδοχή του Iερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας στον Πειραιά 24/5/15

Με τιμές αρχηγού κράτους μεταφέρθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου στον Πειραιά, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, λίγο πριν επιστρέψει στην Βενετία της Ιταλίας όπου φυλάσσεται.

Η υποδοχή του Ιερού Θησαυρίσματος έγινε στις 15:45 στη συμβολή των οδών Β. Γεωργίου και Γ. Λαμπράκη (άγαλμα μητέρας) και στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή μεταφέρθηκε – τέθηκε προς προσκύνηση για τους πιστούς στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου και Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και άλλων Αρχιερέων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Εκδήλωση για την παιδική υγεία

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά και τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά διοργανώνουν ημερίδα με  θέμα: «Η  υγεία των παιδιών  μας. Προκλήσεις και απαντήσεις». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη[…]

Περισσότερα »

Ο Πειραιάς στους ρυθμούς των Χριστουγέννων

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 8.30 το απόγευμα, ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών αλλά και της αφής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δραγάτση. Μικροί και μεγάλοι θα χαρούν το εντυπωσιακό θέαμα της φωταγώγησης του δέντρου και το Χριστουγεννιάτικο κλίμα της αγοράς.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *