Υπουργός Άμυνας ο Νίκος Δένδιας… ΥΠΑΝ ο Κ. Σκρέκας

Ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, αναλαμβάνει υπουργός Άμυνας, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, τοποθετείται ο βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.

Ο νέος υπουργός Άμυνας, είχε την Παρασκευή το μεσημέρι συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου. Μετά το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο ν. Δένδιας ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους ότι είναι η επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Άμυνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με τον διάδοχό του στο υπουργείο Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Δένδιας τόνισε μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί επισημαίνοντας ότι τους συνδέει μακρά φιλία.

πηγή:ΝΕΡΙΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κ. Μητσοτάκης: Ανοιχτοί σε συζήτηση για ελεγχόμενους χώρους χρήσης ναρκωτικών

Κατ’ αρχήν θετικά αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία την πρόταση του υπουργείου Υγείας να δημιουργηθούν εποπτευόμενοι χώροι για τους χρήστες ναρκωτικών, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με νέους ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει προγράμματα απεξάρτησης και του είχαν απευθύνει το συγκεκριμένο αίτημα. Σε συνάντηση που[…]

Περισσότερα »

“Νομικά ενεργές οι απαιτήσεις μας έναντι της Γερμανίας για το Κατοχικό δάνειο”

Νομικά ενεργές και δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας για το Κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσω γραπτής παρέμβασης

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *