Φακελάκι… 200 ευρώ σε δύο υπαλλήλους της Π.Ε. Αττικής

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, συνελήφθησαν την Τετάρτη με την αυτόφωρη διαδικασία, δύο Επόπτες Δημόσιας Υγείας σε Περιφερειακή Ενότητα της Αττικής, ηλικίας 59 και 43 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για δωροληψία υπαλλήλου κατά συναυτουργία και εξακολούθηση.
Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι δυο υπάλληλοι απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, από ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν θετικά στον οικείο Δήμο, για να χορηγηθεί στο κατάστημά του άδεια χρήσης μουσικών οργάνων. 
Στην κατοχή των συλληφθέντων καθώς και εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν άλλα 1.300 ευρώ και μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις, που αφορούσαν σε καταστήματα της ίδιας περιοχής.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι είχαν λάβει, με τον ίδιο τρόπο, χρηματικά ποσά σε άλλες τρεις περιπτώσεις από ιδιοκτήτες – υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένης Συμβούλου

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίζονται Αντιδήμαρχοι, με θητεία από 12/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Καρβουνάς Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Κατάστασης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Διοίκησης, της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης και της Δ/νσης Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης. Αργουδέλης Αλέξανδρος,  Αντιδήμαρχος Τεχνικών[…]

Περισσότερα »

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για τον «Αθήνα 9.84»

Με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» για την «αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση» που προφέρει. Το ψήφισμα Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στηρίζει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 για την αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση, την ποιοτική ψυχαγωγία που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *