Χαρά και στήριξη στα παιδιά της Βέροιας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν ποτέ. Η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει τη Βέροια, όμως στο μυαλό του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της Διοίκησης είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδίως στα παιδιά. Ανάγκη όχι μόνο για χρηματική ή υλική προσφορά, αλλά ανάγκη να νιώσουν ότι κάποιος βρίσκεται κοντά τους, ακόμη και αν η στήριξη έρχεται από την άλλη άκρη της Ελλάδας! Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ολυμπιακού έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής το παρών στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής της Βέροιας, κοντά στα παιδιά!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Θρύλος ΑΕ”, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, φιλοξενήθηκαν από τον Διευθυντή του Σχολείου Ειδικής Αγωγής, κ. Αντώνη Τσιόνγκα, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την προσφορά τους προς το Σχολείο. Οι άνθρωποι της Διοίκησης του Ολυμπιακού προσέφεραν δώρα, για τα παιδιά, καθώς και μία φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι ιδιαιτέρως σημαντική, όμως το πιο σημαντικό από όλα ήταν το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και τον γονέων τους!
**Την ίδια ώρα που κάποιοι “αθυρόμυαλοι” λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στη Μηχανιώνα,  δεν άφηναν με το “έτσι θέλω” να παίξουν μπάλα παιδάκια 8 και 9 χρονών επειδή φορούσαν το σήμα του Ολυμπιακού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Φυσετζίδης σε συνάντηση γνωριμίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου

Ο νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Μιχάλης Φυσετζίδης είχε συνάντηση γνωριμίας, σε πολύ καλό κλίμα, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Τον ΠΣΑΤ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Θοδωρής Νταβέλος και ο Έφορος Δήμος Μπουλούκος. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές, με πιο σημαντικό[…]

Περισσότερα »

Κοντά στη πόρτα της εξόδου Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης

Παρελθόν από τον ΟΦΗ θα πρέπει να λογίζονται οι Σήφης Δασκαλάκης και Μιχάλης Φραγκουλάκης, καθώς αναμένεται την Παρασκευή (12/9) να λυθούν τα συμβόλαιά τους από την Κρητική ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ποδοσφαιριστές του Ομίλου υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και φαίνεται ότι πληρώνουν το μάρμαρο με το χειρότερο τρόπο,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *