Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δ. Πειραιά

Στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και είπαν τα κάλαντα η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου και τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Πειραιά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος  Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Αγραπίδης και Γιάννης Μελάς, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Ημέρες γιορτινές. Παραμονή των Χριστουγέννων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είθισται. Είχαμε δύο επισκέψεις, τη Φιλαρμονική του Δήμου μας που παραδοσιακά έρχεται και λέει τα κάλαντα στον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σε Αντιδημάρχους και αιρετούς που βρίσκονται εδώ. Ευχαριστήσαμε τη Φιλαρμονική για τα κάλαντα που μας είπε και ανταλλάξαμε ευχές. Επίσης, δεχθήκαμε το Λύκειο των Ελληνίδων του Πειραιά, τα παιδιά, που μας είπαν παραδοσιακά κάλαντα από την Ήπειρο και τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Είναι ωραίες στιγμές, χριστουγεννιάτικες στιγμές, γιορτινές,  με χαμόγελα. Είναι η εξαίρεση στον κανόνα της καθημερινότητας στη δύσκολη ζωή που περνάμε όλοι: δημότες, πολίτες, παιδιά, αλλά και αιρετοί και  Δήμαρχοι. Αυτές είναι ευχάριστες στιγμές και τις χαιρόμαστε ιδιαιτέρως. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους. Θα τα ξαναπούμε την Πρωτοχρονιά, εδώ, σε αντίστοιχη εκδήλωση για τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Να είστε καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Δ. Πινακοθήκη Πειραιά

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με ελεύθερη είσοδο, από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά. Σε ένα ζεστό μουσικό απόγευμα, τα σύνολα και οι μαθητές του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά,  θα πλημμυρίσουν το αίθριο[…]

Περισσότερα »

To 61% πλεονάσματος της χώρας οφείλεται στους ΟΤΑ

Η έκδοση του «Δελτίου Μηνιαίων Στοιχείων Γενικής Κυβέρνησης» του Αυγούστου και οι συγκεκριμένες αναφορές σε στοιχεία ,του πρώτου εξαμήνου του 2015, από το Υπουργείο Οικονομικών (ΓΛΚ) αναδεικνύουν για άλλη μία φορά την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών. Συγκεκριμένα η Τοπική Αυτοδιοίκηση παρουσιάζει πρωτογενές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *