Όλες οι μουσικές της χρονιάς, για έναν μήνα στη συχνότητα του Καναλιού 1 90.4

Κάτι περισσότερο από 30 μέρες για να φύγει και το 2015 και το καλό δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, όπως κάνει κάθε χρόνο, μας ταξιδεύει σε όλες τις κυκλοφορίες του χρόνου. Ο Νίκος Ξανθάκος, αρχής γενομένης από σήμερα 26 Νοεμβρίου και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, θα μας παρουσιάσει μέσω της Ροκ Ζώνης (Τρίτη-Πέμπτη 8-10 το βράδυ) και του Jazz Club (Κυριακή 11-12 το βράδυ).
Από την πρώτη θα παρελάσουν μουσικές από το διεθνές πεντάγραμμο, την metal και την hard rock, την electronica, την hip hop και R’n’B, την country και folk, το Top 30 του 2015 και dance & pop κομμάτια, κάνοντας αναφορές σε μουσικά DVD, βιβλία, συναυλίες, τηλεοπτικές σειρές κ.α. Στο Jazz Club θα υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στην jazz, στις ταινίες και τα soundtrack, παραμονές των βραβείων Oscar.
Μια εναλλακτική και ενδιαφέρουσα ανασκόπηση, της χρονιάς που μας αποχαιρετά.
E-tetradio.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέρες του ´87 με το «Ξυπνήστε»

Μέρες του 1987 αναβίωσαν με την «νέα» εκπομπή του Γιάννη Κεχαγιόγλου «Ξυπνήστε» που ακούγεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στο Κανάλι 1 του Πειραιά και τους 90,4 από τις 6 μέχρι τις 9 το πρωί. Η εκπομπή που στοχεύει ψηλά, προσπαθεί να ξυπνήσει του ακροατές ευχάριστα, με αρκετή δόση αυθόρμητου χιούμορ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *