Όλες οι μουσικές της χρονιάς, για έναν μήνα στη συχνότητα του Καναλιού 1 90.4

Κάτι περισσότερο από 30 μέρες για να φύγει και το 2015 και το καλό δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, όπως κάνει κάθε χρόνο, μας ταξιδεύει σε όλες τις κυκλοφορίες του χρόνου. Ο Νίκος Ξανθάκος, αρχής γενομένης από σήμερα 26 Νοεμβρίου και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, θα μας παρουσιάσει μέσω της Ροκ Ζώνης (Τρίτη-Πέμπτη 8-10 το βράδυ) και του Jazz Club (Κυριακή 11-12 το βράδυ).
Από την πρώτη θα παρελάσουν μουσικές από το διεθνές πεντάγραμμο, την metal και την hard rock, την electronica, την hip hop και R’n’B, την country και folk, το Top 30 του 2015 και dance & pop κομμάτια, κάνοντας αναφορές σε μουσικά DVD, βιβλία, συναυλίες, τηλεοπτικές σειρές κ.α. Στο Jazz Club θα υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στην jazz, στις ταινίες και τα soundtrack, παραμονές των βραβείων Oscar.
Μια εναλλακτική και ενδιαφέρουσα ανασκόπηση, της χρονιάς που μας αποχαιρετά.
E-tetradio.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Κανάλι 1” 90,4: 28χρονος μαχητής της ενημέρωσης (video)

Ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM έδωσαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ πάνω από 800 Πειραιώτες που βρέθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στη Μαρίνα Ζέας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τα 28 χρόνια λειτουργίας του αλλά και τα 28 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας στη χώρα μας. Τόσο οι δύο αίθουσες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *